• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

Srilanka Kiteboarding - opening resort - kite school

Již několikrát jsme se vám zmiňovali o Srílance a oficiálním otevírání resortu kiteseason a Kite House Srílanka.Takže vám přinášíme aktuální info ohledně resortu a kiteboardingu na Srílance:

Let probíhal v naprosto pohodovém stylu z Prahy s Emirates, kdy s párhodinovým přestupem v Dubaji se dostanete na pohodovou indickou atmošku včetně místního jídla.

Na místě nás čekala již usmátá Denisa s Raďasem a otevíráme červené vínko na 3 hodinovou jízdu místním vanem k resortu, který již bude momentálně připraven k pohledu vašemu.

Svými vlastními slovy je resort to pravé pro lidi, kteří se chtějí vyhnout absolutní realitě dnešního života.To pravé, co očekáváte od Srílanky se skrývá právě zde. Kokosove palmy, bílý písek, ubytování minutu od pláže, kde si můžeme nastrojit hračky a hlavně neuvěřitelná místní atmosféra Srílanské rybařské vesničky.

Kamenný baráček s barem a 2 připravenné kabanas až pro 6 osob.

Jídlo nám připravuje místní paní domácí, takže veškeré potraviny jsou naprosto čerstvé a můžete si užívat gurmánské hody v podání ryb a krevet čerstvě ulovených z moře. Máme se tady jako v rájiJ)

Kiteboarding:

Vítr je zde ojedinělý až proměnlivýJ)), tedy abych se opravil, fouká vedne - vnoci nepřetržitě a pravidelně kity 7 – 10m2, s tím že si můžete vybrat jestli chcete jezdit ráno, odpoledne nebo večer.

V resortiku máte každodenní odvoz na flat lagunu, kde bude taktéž připraveno zázemí v podobě 12 m zástěny přímo na flat laguně proti větru a zázemí na odpočinek. Zde se budete od resortu moci dopravi buď downwindem nebo každě ráno jeepem, který bude u resortu.

Na místě bude fungovat Ozone, Mystic  kite škola pod našim vedením a taktéž půjčovna vybavení..

Flat lagoon – vítr opravdu mete nepřetržitě takže kdo má zájem si dát 30 větrných dní z 30. tak tohle je opravdu pecička.

Voda na flatu rovná, v laguně chop. Přes písečnou kosu cca 50 m otevřené moře.

V laguně se dá na 80 % dosáhnout a to velice bezpečně.

 

Kite Safari: vše je teprve v lazení, opravdu si tady užíváme každou minutu a připravujeme pro vás bližší info. Každopádně kite safari s konstantním větrem bude probíhat pro skupinky lidí – až hodka motorákem na opuštený ostrov a flat lagunu.

 Počasí:

Monzum nastupuje již v Dubnu a fouká až do konce Září. Srážky jsou v letních obdobích na Jihu ostrova takže, v Kalpytiji se srážek nedočkáte po celý půlrok. Teploty se pohybuji okolo 33 st. voda je jako z rychlovazné konve. Na pobřeží nečekejte žádný hmyz hady atd, taktéž jsme měli obavy – za hadama vás dovezemeJ)……

Za Kiteseason team:

Kuba, Denisa, Raďas, Zuzka, Bimrs

 

Více info na www.kiteseason.cz

Vložil: Bimrs - KiteSeason.cz, 31.05.2012

Bimrs - KiteSeason.cz (profil)
31.05.2012, 17:41:43

No coment, prostě foukááááá

Odpovědět

Nový komentář:

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz