• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

SNK pojezd okolí Prahy

Ráno jsem zavolal kámošovi, že vyrážím na SNK a jestli se nechce přidat... slovo dalo slovo a v deset hodin ho vyzvedávám v Ďáblicích.

Jedeme směr Letňany na znamej spot u metra... po příjezdu zjišťujeme, že fouká slabý vítr cca 2-3ms. Po chvilce vyčkávání to balíme a jedem o kus dál po dálnicí ven z Prahy... po pár kilometrech to zapíchneme na jednom poli, kde to vypadá, že není žádná oranice... Povrch je umrzlý s cca 2cm popraškem prachu místama nafoukáno i víc.

Začíná foukat a tak vytahuju novou C4 ve velikosti 11m. Je to moje první setkání s foukačkou od Ozonu (předtím cca 8let Cabrinha) a musím konstatovat, že měl velice mile překvapil a nadchnul. Nastrojení a nafoukání kitu jde rychle díky novému velkému ventylu... C4 mě ve vzduchu hodně překvapila svými letovými vlastnostmi. Perfektní reakce draka na povely a přitom je velice stabilní i v poryvech. Při skocích neuvěřitelně kope nahoru a krásně nese. (už se těšim až bude foukat víc než 5-6ms). Další vlastnost, která mě nadchla je ohromná stoupavost proti větru, kdy během dvou šláků jsem byl cca 300m proti větru a mohl jsem si užívat downwind.

Po cca 2 hodinách to balíme a já vyrážím na odpolední pojezd na jih Prahy, kde mám sraz v Jesenici s druhým kámošem. Bohužel vzhledem k dopravní situaci v Praze přijíždím na místo až kolem 16 hod. Vyrážíme omrknou spot k vesnici Zlatníky...

Po příjezdu na místo zjišťujeme, že nefouká :-(  Potkali jsme tam i dva kitery, kteří tam jsou už hodinu a čekaj jestli foukne... Jelikož se blíží tma sedáme do auta a jedem směr Praha... Cestou jsme našli ještě pár solidních míst kam se vydám při další předpovědi.

Pár fotek z pojezdu u Letňan...

Vložil: Laďas, 18.12.2010


Žádné komentáře.

Nový komentář:

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz