• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

Rozhovor: Pavla Novotná čtvrtá na PKRA v Maroku !

Nejdřív obrovská gratulace ke skvělému umístění a tradiční stupidní novinářská otázka – jak se ti celkově závodilo a jak hodnotíš dosažený výsledek?

 

Ahoj!

Děkuji, byl to boj. Dakhla je skvělé místo pro kiteboarding a předešlé dny i skvěle foukalo. Když se jelo včera finále foukalo málo a byl silný proud, takže bylo težké stoupat proti větru a zároveň jsem měla hodně, když jsem skákala. Ovšem v Kapském jsem natrénovala na všechny typy podmínek, takže to pro mě nebyl problém.

Nejdřív k single eliminaci – první kolo vítězství, bylo to lehké nebo těžké, jaké byly podmínky při heatu?

První heat sezóny, první heat na svěťáku, byla jsem trošku nervózní, ale tento heat byl proti Maročance. Byla jsem spokojena s tím, co jsem naskákala a postoupila jsem.

Další heat se světovou šampiónkou Winkowskou a poměrně jasná prohra, sehrály roli nervy, nebo se prostě nedařilo?

Jak jsem na svěťáku nová, nemám ještě moc zkušeností, jak to chodí na závodech. Ty zkušenosti jsou určitě potřeba. Chtěla jsem jet na jistotu a udělat pár handlepassů, ale hned první pokus o docela těžký trik se mi nepovedl. Potom jsem byla rozhozená a už jsem padala pořád. Nevím, co se stalo, byl to můj nejhorší heat.

Celý rozhovor s Pavlou najdete ZDE

Vložil: admin, 25.03.2013

Max
27.03.2013, 11:41:29

Supeeeeeer výsledek. Jsi skvělá!

Odpovědět
stejnaci.eu (profil)
26.03.2013, 10:44:28

velka gratulace k uspechu. 

 

Odpovědět

Nový komentář:

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz