• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

Proč nezačít s cvičným drakem?

Ozone IMP je vaší vstupní bránou do světa powerkitingu. S tímto cvičným drakem se bezpečně a jednoduše naučíte základům řízení a vybudujete si správné návyky. Například verze s barem je velmi často používána v kite školách. Důvodem je fakt, že tento kite řídíte pomocí hrazdy (baru) a tím pádem si již od počátku budujete správný cit pro řízení velkého kitu, ke kterému přejdete později. Když vám kite spadne náběžnou hranou na zem, jednoduše jej pomocí třetí šňůry otočíte a pokračujete v tréninku.

více o nabídce IMP najdete ZDE

Vložil: admin1, 21.11.2011

d@n
27.11.2011, 13:56:16

s cvičným kitem mám velmi dobré zkušenosti, po SNK kurzu jsem na začátek koupil North Lizard 2.5m s barem (2 šňůra). Jak psali v manuálu, čím více hodin strávíte s malým kitem v různých situacích, tím sndnější je přechod na velký kite. Tam si člověk opravdu zautomatizuje spoustu pohybů, navíc malý kite je velmi rychlý, takže kdo zkrotí jeho, tak má vyhráno. Přesto že již mám velký kity, tak si malého Northa nechávám na blbnutí a pro rodinu nebo popřípadě pro výuku někoho kdo by to chtěl zkusit. Myslím, že malý kite by neměl chybět v rodině žádného kitera:-))).

Odpovědět
snackmc
22.11.2011, 13:52:58

Od kolika let si myslíte, že jsou schopné decka začít létat s IMP 1m2?

Odpovědět
Filip
22.11.2011, 15:44:59

Tak od 3-4 let. U nas na kitebeachi v Pavlove letal mladej synator od Honzi Chasaka jiz ve 2.5 letech.  

Odpovědět
Kazzi
22.11.2011, 10:35:11

Mám jej a mohu jen doporučit. Pro dcerku 10let a manželku je to parádní zábava a oproti také vlastněnému čínskému materiálu je to doslova pohodička. Takže mohu jen doporučit jeho stabilitu. Ve vetším větříku potahá i mých 110kg :-)

Odpovědět

Nový komentář:

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz