• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

OZONE ACCESS 2012 - ONLINE

 

 
Access je bezesporu nejúspěšnější a nejžádanější snowkitng drak (all round model) na světovém trhu. Ozone letos přichází s odladěným modelem 2012 včetně nového řídícího  systému a to již ve své sedmé generaci. Access nabízí bezpečný freeriding v jakýchkoli terénech od našich dlouhých táhlých kopců, přes náročné ježdění ve vysokých horách, až po extrémně náročné expedice v polárních krajinách. 2012 model však nabízí i plnohodnotný FREESTYLE a to přestože skoky byly vždy doménou modelu Frenzy. Access 2012 navíc disponuje tzv. FLAG OUT systémem pro 100% ztrátu výkonu a bezpečné přistání za všech povětrnostních podmínek. Pro lightwind a težší jezdce navíc Ozone přidal tak žádanou velikost 12m2.      
 
velikosti
určení
pokročilost sezóna
4m2, 6m2, 8m2, 10m2, 12m2  freeride, freestyle začátečník-pokročilý snowkiting, landkiting
 
 

 
 

Access 2012

Pro 2012 přišly zcela nové vychytávky v podobě tzv. FLAG OUT systému - možnosti kompletní ztáty výkonu, jež je součástí zcela přepracovaného řídícího systému 2012. Y-Line s 500Kg a 300Kg šňůrami je již standardem. Řídící systém nabízí možnost nastavení tlaku na bar jako je tomu např. u Frenzy 2012. Reakce draka na řídící povely je přímější a výrazně přenější než kdykoliv předtím. Poloměr otáčky se rovná nafukovacím drakům C a vůbec je toho požehnaně. 2012 model disponuje tzv. "double pulley systémem" pro rychlejší otáčky a větším rozsahem pro regulaci výkonu s využitím nového de-poweru. Access 2012 disponuje unikátními čtyřmi výpustnímy ventily pro případ silného nárazu o zem. Drak se udrží ve vzduchu již od 2.5ms a s jeho největší velikosti 12m2 budete první co se rozjedou.  

Řídící systém:

Barevné kombinace:

Pokud si chcete ACCESS 2012 vyzkoušet kontaktujte OZONE ve vašem regionu - více v odkaze ZDE.

Pro více informací o draku ACCESS 2012 navštivte odkaz ZDE

 

 

 

Vložil: admin1, 22.09.2011


Žádné komentáře.

Nový komentář:

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz