• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

Nekonecna SNK Bigdayz Orlicke (4ty BIG)

Nekonecna SNK Bigdayz pokracuje. Po sobotni Moldave jsem trosku unavenej ale dobrejma dnama se nesmi plejtvat a tak checkuju predpovedi kam v nedeli by slo vyrazit. Snehu je vsude dost a dokonce v nedeli rano je hodne i v Praze na zahrade. Domlouvam se s kamosema na Moldavu ale nemaj vetsi draky a predpoved hlasi 6ms coz na 8ku je OK ale ne pro hardkorare.Rano rozmyslim kam vyrazit Moldava sice 6ms ale mrak a me vcera strasne bavilo to slunicko tak rozhoduju velkej risk jet zkusit Orlicky Hory., Zadna predpoved tam nehlasi vitr ale vsichni se shoduji na slunicko. A jedinej kdo hlasi vitr je pan Windyty s jeho NEMS predpovedi. Tak uvidime. Po ceste mizi snih a sviti slunce - to bude pru... si rikam, ale alespon dojedu na plac. A velke prekvapeni kdyz za posledni zatackou se oteviraji prasanova pole - stribrna a prasan hazi prasatka do oci - velka parada. Zaparkuju a dal po turisticky ceste a po ceste od skutru kterej me ulehcil cestu ze jsem se do kopce nemusel borit ve snehu. Dole socha svatyho tak ritualne poprosim o peknej vitr a uz jen par kroku a // Nahazuju dole - to je challenge kterou si nikdy neodpusstim , vzdycky jak je cejtim slabouckej zavan tak draka ven. Slo by dupnout az nahoru ale takhle je to vetsi challenge .. No ale tentokrat to nevyslo a stojim v prasanu a drak se ani nehne. Tak potupne k draku popotahnout o 20metru vejs a znova. Podruhy uz se chyta a kiteloopama nahoru. TOhle me vzdycky nejvic bavi jak to jede nahoru - krasne plynule a tise - to je pocit k nezaplaceni. Jen sumi ten prasan pod prknem a i kdyz chapu jak to funguje tak stejne nechapu ze to jede tak pekne nahoru. Nahore pak klasicka big session - ;-) projet placej a zkousim sjizdet do udoli. Tady jsou paradni prudky svahy a sjezdy jsou fakt luxusni. Jen naproti kopec chce davat bacha a nesjet moz nizko aby to nebylo nahoru pesky. Jezdi tu borec na skutru s detma na bobech nahoru a dolu - coz je taky super. A tak si davam par sjezdu s nima - vedle na kitu a s prknem. Postupne vitr zesiluje z 5ms a uz leti prasan vzdychem. Behem hodiny se prasanove pole meni a prasan mizi do lesa. Kite uz se cuka a tak radsi parkuju na nejvyssim miste to abych si uzil co nejdelsi freeride zpet k autu. K autu je to cele az ke dverim zkopce a po super svahu a to mam moc rad se na zaver svezt. Bomba den. Cestou domu jeste poslat par whatsapp msgs kamosum a tesim se na dalsi BIG - a doufam ze uz nebudu sam ..
Vložil: stejnaci.cz, 17.01.2016

Hanes
21.01.2016, 16:47:11

Dneska sem tam byl na tom tajnym :)) , předpovět aš na Windyty špatna , ale syla a směr byl trošku jinej ,ježdění jinak bylo super tvrdej zaklad a na něm 20cm prachu v sobotu to damznovu hesky místo.

Odpovědět
Jarda
22.01.2016, 10:01:32

My se taky chystáme na nějaký tajný místo tam někde :)

 

Odpovědět
jindra (profil)
19.01.2016, 08:28:21

Koukám, že se neflákáš!. Mě odradila předpověď, takže běžky:) Dneska ro ale vyjde!!!

Odpovědět
Jaroslav Růžička
18.01.2016, 14:15:09

Ahoj. Byl jsi na Pustý Hill nebo na Panském poli? 

Odpovědět

Nový komentář:

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz