• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

Intro - Ozone Catalyst 2013

Když jde o všestrannou výkonnost, nový Ozone Catalyst vyniká v každé oblasti. Navrhnout kite tak univerzální jako Catalyst nebyl lehký úkol. Designérskému týmu to trvalo více než rok vč. finálního vyladění. Teprve pak mohli představit kite, který opravdu vyniká ve všech aspektech našeho sportu. Nový Catalyst byl navržen zcela od základů, ale takovým způsobem, že si ponechává esenci minulého modelu, díky níž se stal populární na celém světě.

Nový Catalyst nabízí freeriderům potěšení bez ohledu na to, co se ten den rozhodnou s kitem dělat. Rovnoměrná distribuce síly a vylepšené ovládání jim dovoluje relaxovat a užít si jízdu. Vše, co musíte udělat, abyste okusili „koření“tohoto kitu, je poslat ho tam, abyste si vychutnali jízdu a hangtime. 

Se svým otevřeným „C“ tvarem a čtvercovými konci křídla je Catalyst vynikajícím začátkem pro freestyle a nabízí plnohodotný „C pocit“ bez agresivity C4. Od prvních nezaháknutých triků přes handle pasy a kite loopy Catalyst přináší inspirující výkonnost, která riderům umožňuje překonávat své limity.

Ve vlnách je Catalyst předvídatelný kite. S vylepšeným ovládáním, de-powerem a  zdvihem má jezdec čas jet vlnu a nemusí se starat o let kitu. Má vyšší poměr štíhlosti než Reo, takže není primárně určen pro wave riding, ale ve vlnách si stále drží vysokou výkonnost.

I jako kite pro začátečníky je nový Catalyst perfektní volbou. Jednoduše se řídí a létá a když budete chtít, může vás vést celou cestu od začátečníckého stadia až na pokročilou úroveň. Snadné letové charakteristiky, jednoduchý re-start a progresivní depower znamená, že výkonnost můžete zvyšovat snadno a bezpečně.

Jestliže chcete mít kite, který opravdu umí vše na vysoké úrovni, tak mehledejte dál. Catalyst je bezkladkový 3- strutový design, má otevřený C tvar, vylepšené ovládání a uspokojí velmi široké spektrum jezdců.

Prosím, neberte mě za slovo, ale dejte si testovací jízdu, abyste uvěřili, že to není jen marketing,ale realita!

A užijte si svoji jízdu!

Rob Whittall – Ozone kite designer

více o draku ZDE

    

 

Vložil: admin1, 17.10.2012


Žádné komentáře.

Nový komentář:

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz