• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

Helmy HELT-PRO v Boneshaker e-shopu!!!

Je konec nevzhledným deklům na hlavě všech snowboarders a snowkiters. Firma Boneshaker se stala dovozcem pro český trh designově hodně zajímavých helem německé značky HELT-PRO. Jestli se chcete na sjezdovkách nebo SNK spotech opravdu odlišit od ostatních, tak právě pro vás jsou určené helmy HELT-PRO! Helma je tvořena základní skořepinou, na kterou je natažena čepice nebo beranice různých designů a barev.

 

Helmy Helt-Pro jsou určené ne jenom pro snowboarding...

A jestli vás přestane bavit jeden kulich, můžete pořídit jinou variantu nebo barvu čepice, která se dá jednoduše natáhnout na stávající skořepinu. Nyní tedy můžete pořídit tyto designově hodně zajímavé helmy v našem e-shopu. Hodí se pro snowboarding, snowkiting, lyžaře atd. Na jaro pro vás také chystáme helmy pro landkiting, mountainboarding a cyklistiku všeho druhu také z nabídky firmy HELT-PRO.

 

 Jednoduchým způsobem můžete vyměnit jeden typ čepice za jiný...

 







 

Kompletní nabídku helem HELT-PRO najdete ZDE.


Případné dotazy zodpovíme v "kometářích" pod článkem.

Vložil: Zelda - Boneshaker, 27.12.2010


Žádné komentáře.

Nový komentář:

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz