• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

BENEFIČNÍ TENISOVÝ ZÁPAS

Vážení přátelé,

Většina z nás má štěstí. Jsme mladí, krásní, úspěšní, bohatí, můžeme dělat milované koníčky. Někteří naši kamarádi ovšem takové štěstí nemají. Pojďme jim trochu pomoci.

Ve středu, 28.2.2018 od 20:30 v tenisové hale Sprint (Boby Brno) rozehrajeme
 
benefiční zápas Mystic
 
Na kurtu se odehraje boj na život a na smrt, kde ovšem půjde o mnohem více – o pověst v celé kitové komunitě. Představí se nám dva gladiátoři:
souperi

Průběh soutěže a sázení

Budeme hrát na dva vítězné sety, tipy (sázky) přijímáme na výsledný součet gemů. Když bude výsledek Varan – Richard 2:1 (6:4, 3:6, 6:4), tip bude „Varan, 15:14, kontakt“. Malá nápověda: nejnižší možný tip je 12:0 a nejvyšší možný tip je 20:19.

Sázení: přispívej prosím na transparentní účet: 224739760/0600. Minimální příspěvek je 100 Kč. Do poznámky k příspěvku napiš svou sázku na vítěze, součet gemů a kontakt na Tebe kvůli výhře, např. „Ricrd, 16:10, premysl.venuta@seznam.cz“.

Odkaz na transparentní účet, kde si můžeš prohlédnout příspěvky a sázky ostatních: https://www.moneta.cz/firmy/instituce-a-verejna-sprava/transparentni-ucty/001/-/transparent-account/224739760

Rozdělení vybrané sumy:

  • 50% vybrané sumy předáme Krtkovi (www.krtek-nf.cz)
  • 30% vybrané sumy dostane nejlepší tipující, v případě shodného tipu více zúčastněných se výhra dělí
  • 20% vybrané sumy jde vítěznému gladiátorovi

Popis gladiátorů

Ričrd je celoživotní sporťák, vysekaný bojovník, když se do něčeho zakousne, dotáhne to na reprezentační úroveň. Jen Ričrd dokáže 5 hodin bez jídla a pití, v zimě a větru trénovat jeden trik. Poslední dobou se zaměřil na … ano, máš pravdu na tenis. Ale co si budeme povídat, janek už to není.

Varan je mladý, vyšvihaný hošík, který strávil na tenisovém kurtu mládí. Hrál všemožné juniorské soutěže, byl horký adept na reprezentaci. Trumfy má zdá se v ruce, ale pozor, znervózní a raketa mu padá z ruky, když o něco jde. A tady půjde o všechno! Na omylu je ovšem každý, kdo si myslí, že Varan nekouše. Mnohokrát už Varan sykl „Pojď ven!“ a jeli přitlačen ke zdi, rozdá pěkných pár ran.

Jak to dopadne? Ani my nemáme představu. Každopádně vyhraje sport a dobrá věc. Za veškeré příspěvky a jinou pomoc předem děkujeme.

Uvidíme se na kurtu.

Mystic team

Zdroj: https://blog.mysticstore.cz/beneficni-tenisovy-zapas-mystic/

 

Vložil: Premik, 13.02.2018


Žádné komentáře.

Nový komentář:

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz