• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

2013-12-08 Krušné hory (snow report by Stejnaci)

Druhý snowkitovací víkend sezóna pokračuje. Sníh napadl i na oblíbené spoty a diky XAVERovi vítr přifoukl a odfoukl do/z hor spousty sněhu.

Report z onoho dne:

účast hojná cca 2x 40 kiterů na dvou různých placech

Sněhu docela dost, ale díky hodně vysoké trávě to nevypadá :), nové lyže by ale neutrpěly ani šrám.

Zpočátku byla dost hustá mlha a vítr byl trochu nestabilní okolo 5m.s, naštěstí cca okolo 12h mlha zmizela a bylo možné navigovat cestu skrt tento parádní rozlehlý spot i jinak než dle pocitu "kde to asi sem"

p.s.

Poprvé jsme s bráchou "namočili" Summita 15m2 a trochu více pojezdili 13ku Frenzy 2014. Nejvíce se nám líbila trikolora ČR státní vlajky :) a u Frenzy svítivě žlutá barva je paradoxně v mlze méně videt než tato modrá, takže modrá je dobrá :). Kite jsme jezdili od 5-10 (někdo měřil 12ms). 15ka byla o maličko dříve překouřená než 13ka (ale max o 1m.s). Opět musím pochválit, že letošní Frenzy brzda drží zaparkovný kite jak přibitý a přišlo mi že Frenzy parkuje kite lépe Summit. Navic jak Frenzy tak Summit maj asi díky tomu černému pruhu látky(výstuze) v kitu tendenci držet lépe tvar a to hlavně když spadnou na zem tak se z kita namísto hromady látky udělá úhledně přeložená madračka, která se pak skoro sama nafoukne. Na skákáni to nebylo (moc tvrdý dopad) takže toto nemohu porovnat.

Vložil: stejnaci.cz, 09.12.2013

lukash-kite4fun (www | profil)
11.12.2013, 13:10:10

Bylo fajn. Osobne jsem cekal ze to bude hooodne spatne. Na to ze jsem jezdil za Ivet, tak jsme se pekne svezli. Neni nic lepsiho nez vylez u ubytovny, nahodit kite a projet krizem krazem celej spot a ani jednou nenarazit na svou stoupu :-)

Odpovědět
Petr
10.12.2013, 20:05:25

jojo,nedělní moldava byla nakonec velmi fajn, účast více než hojná! jen bych potřeboval asi průvodce :-O)

Odpovědět
kulis
09.12.2013, 21:16:55

hezké vídko,ultimátní muzika, škoda že to vypadá na to, že to ještě poleze dolů:(

Odpovědět

Nový komentář:

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz