• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Akce \ Zobrazení

REPORTAGE from Lipno SNK Session vol. 2

3 telata i s placentou, 1 ovce s vystříhanou svastikou a týden v lihu doplněný nepřetržitými modlitbami k nejvyššímu WIND-GURU, tolik jsme museli podstoupit aby dnes mohlo zaznít: Dobře Vám tak malověrní, kteří zůstali zewlovat doma a ALL the GLORY všem co dojeli na Lipno Snowkiting SESSION Vol.2. !!! :oD

lipno snowkiting session

Předpověd vážně neslibovala žádné velké zázraky. I přes to jsme dorazili už v pátek na ubykace a pustili se do poctivé přípravy na weekend (pivo, pivo, jégr, hadžváno, jégr, pivo a spát).

 

Ráno chystáme zázemí, mjůzik, dostáváme se do tempa pod vlivem sponzorujících energy drinkůpřijíždějí první závodníci, okounící i kurzanti. Nicméně pan WIND se nechá přemlouvat a do oběda ni poryvu.

 

Zewling, drbání a přípravy výbavka nezastaví bratry Prokopovic, aby nepředvedli parádní modelářské a paraglidové vystoupení!!! (thx for that)

logo allboards paraglide paraglide

vázání sp united monster energy drink

Po obídku, dalším energy nápoji a zcheckování medarda nabýváme na optimismu a kolem jedné se začínají vlajky třepotat a z přilehlého občerstvovacího zařízení se rojit hordy natěšených kiterů. První kity jsou ve vzduchu a kite kurzy pro veřejnost zdarma nabírají na obrátkách.

lipno ride basic kurzy basic kurzy

Jen co dorazí opozdilci do závodu na nic nečekáme, a po skippers meetingu...

skippers meeting skippers meeting

... vypouštíme do 3 kolového okruhového závodu lyžaře a hned minutu za nimi snowboardáky. Na place je 23 závodníků + pár nesoutěžících freeriderů a to už je slušná mela! Náhodní okolobruslící zastavují, tvoří fronty a s otevřenou pusou sledují tu kitující nádheru!!!

race race lipno race

Do druhé rozjížďky již míří lyžaři i snb samostatně, což vůbec nemá vliv na nelítostné startovní manévry (míra a kamo :o) ), tvrdě vydřený progress během závodu (z posledního na 4té místo), a neuvěřitelně těsné finishe (jenky a filemon). Diváci mají rozhodně o zábavu postaráno a nejeden závodník přetíná cílovou čáru takříkajíc pádem na hubu :o) .

lipno race lipno race lipno race

Večer patří foto-session, nabírání sil na večerní párty a pojezdu v zapadajícím slunci a slábnoucím větru

západ slunce na Lipně

V zázemí hotelu Racek po ubytku a véče, zahajujem night party vyhlášením TOP 3 Race závodníků ski a snb:

vyhlášení ski vyhlášení vítězů vyhlášení snb

  SKI SNB
1. Filemón (ozone) Tomex (flysurfer)
2. Pája Zíka (ozone) Lukash (flysurfer)
3. Jenky (Bora) Kamo (slingshot)

Nejlepší ze závodníků si rozebrali ceny od All-Boards, Ozone, Mantrax, SP, EasyFly, Monster energy a k tomu všemu si rozdělili PRICE MONEY v celkové výši 5000,- Kč!!!

Následoval In-Surf battle v podání 8 odvážných - trick střídal trick, ruce, nohy i boardy lítali všude kolem a za pobavení a hecování všech přítomných skončil new-in-surf all-boards balance-board v rukách sličné slečny s pivem!!! (dobrá více odhalí chystané video)

kamo in-surf board vitězky in-surf boardu lukash in-surf board

Testování tahu na baru bylo poctivé, někteří museli být odejiti, odneseni, či dokonce odvlečeni (ano Lubane, stále sháníme to video z bezpečnostní kamery!!! :o) ).  Tento výkon samozřejmně nezůstal bez povšimnutí a byl po zásluze odměněn LUXUSNÍM celodenním nedělním pojezdem!!!

jenky katka rayley

prokop carv lukash foot fiky koma

filiemon pan rad air tomex air

katka crassh

Někteří pilovali freestyle, jiní dávali freeride až ke hrázi lipenské přehrady a někdo se připravoval na vodní sezónu (o5 více v připravovaném video-reportu :o) ). Každopádně neděle i bez sobotního azúra vyšla na jedničku.

Závěr celé Lipno Snokiting Session patřil jedinému opravdovému kiterskému jídlu - a to hromadné konzumaci smažáku v hotelu Racek , který nám byl po celou dobu session druhým domovem :o) .

Všem sponzorům, zúčastněným a realizačnímu teamu BIG THX!!!

(ozone, sp, easyfly, all-boards, mantrax, kiss radio, monster energy, kamikaze boarding, purkmistr, pája, káťa, dominik, jirka, míla, luban, pan rad, markétka, hotel Racek)

Komplet výsledková listina ZDE

Komplet fotogalerie ZDE

(pro foto ve full-rozlišení pište číslo fota na mail bullbearcz@gmail.com)

SEE YA 

 

ALL-BOARDS CREW

www.all-boards.cz

Vložil: susanAll-Boards.cz, 03.03.2011

ladas (profil)
03.03.2011, 21:45:46

Velice podařená akce... Díky all-boards teamu za super víkend na Lipně. Příště jedu určitě zas...

Odpovědět

Nový komentář:

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz