• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Fórum \ Přidat příspěvek

Přidat příspěvek

Odpověď na příspěvek:

stepan (profil)
27.12.2013, 15:46:36

Ahoj Lukasi, ja nejsem zastancem special SNK boardu podle me je to jedno jde jen o penize za kolik prkno sezenes. [kup to nejlevnejsi, po kamenech/trave atd.. co se vetsinou jezdi se board hodne rychle ojede/rozlame].

Dle me praxe DELSI prkno je vzdy lepsi, nejcastejc se jezdi kurz rovne a nejvice boli kdyz je prkno kratke a bori se v prasanu. (spicka prkna se musi silou drzet ven ze snehu).. K tomuto by mohl pomoci ROCKER (prohnuti prkna nahoru) cimz prodejci mohou argumentovat ze ta jeho 120ka (120cm) prkno co nabizi s rockerem je stejna jako 170cm +prkno s camberem, coz je samo nesmysl, tak bacha na to. Delka k brade jak pises je asi dobra volba. Me vyhovuje normalni levnej SNB kterej kdyz nefouka tak mohu vzit i na sjezdovku a dat si na nem par oblouku.

Pouzivam vzdy dva snowboardy jeden uplne deravej dobitej bez skluznice na dny bez snehu a jeden novy snb... Po case kdyz zlomim derave prkno tak z noveho udelam to stare a koupim novy SNB (cca 3roky perioda :)). 

Hodně dobrá volba na SNK jsou freeridové lyže. To je uplně jiná liga povození.. Pokud vyrazíš do Alp/Norska tak bez nich to skoro nejde (teda jde ale prostupnost terénem na lyžích je několikanásobná) a i freeski freestyle je možná efetknější. + vyhod pro snowkiting je nekonecno.

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Zpět na fórum
Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz