• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

VIVA LA REVOLUCIÓN CHRONO V2

Začalo to nečekaně, v úterý po 5 jsem měl sraz s Filipem u něho doma. Když jsme vyřídili věci kvůli kterým jsem tam byl, jen tak, mezi dvěřmi při loučení po mě Filip hodil oranžový batoh se zipem na křivo s nápisem CHRONO V2 13m, a povídá: "testni ho, ať máš taky radost". Hlavou mi proběhlo, CooO? To je to CHRONO, to nový vostrý CHRONO V2!!! Co se předešlého modelu každý bál. Blbost! Najednou si nesu na zádech už zmiňovaný oranžový batoh, všechny věci jsem hodil do kufru, ale CHRONO, to né. To dostalo čestné místo v předu na sedačce (ještě jsem ho chtěl připoutat, ale to už mi přišlo docela úchylný :D ). Okamžitě beru telefon a volám tátovi. Říkám, hej, nepochopíš co vezu domů. Hned si dáváme sraz u něho doma. Na zahradě  rozbalujeme zelený poklad CHROHO V2 13m. Asi 10minut na něj čumíme jak děcka na vánoční stromeček. Pak se pouštíme k důkladnému prozkoumání každého cm kajtu. Pořád se ho nemůžeme nabažit. Řešíme co je na kajtu nového, počítáme pořád dokola komory, jestli jich je opravdu sudý počet. Když nás to pustilo, oba naše pohledy směřují nahoru na lístky...jestli náhodou něco nefouká. Nefoukalo. A pak to začalo! Jako když se poprvé zamilujete, znáte to?! Nejedl jsem, nespal jsem, nic jsem nevnímal. V hlavě jsem měl jen kajt, a předpovědi větru. Každou stránku s předpovědí, od Windity přes Windguru až po Aladina, a neustále jsem čekal až se narýsuje nějaká ta předpověď.

            V sobotu mi táta volá, a říká: "vole, koukal si na předpověď?" Okamžitě sedám k PC a říkám: "je to tady, neděle bude špalat!" Veškeré předešlé plány jdou stranou. V neděli se konečně vyráží směr letiště Hradčany. Už od rána jsem jak před nějakou zkouškou ve škole - maturitou, balářkou atd. takový ten divný pocit v břiše, ale je to jinej pocit, já se na rozdíl od zkoušky těším až budu v tom, ne, až to bude za mnou. Všechny obvolávám, a říkám: "vyrážím, vezu chrono!" Když přijíždím na letiště, koukám, všichni už jsou na místě, i když je neděle. Chápete neděle?! Vždy každý čeká až z něho vyprchá alkoholové opojení a kdo ví co ještě z předešlého večera. A teď néé všichni jsou na místě a relativně v pohodě . Jen co vylezu z auta, cítím že to běží a že to přidává. Na nic se nečeká, to by snad ani nešlo!! Hned rozepínám batoh, a vykukuje na mě sytě zelený dráček. Když se všichni na Chorno vrhli bylo okamžitě připravené ke startu. Chrono odlepuji ze země, ladně zatahuji za brzdu, abych natlakoval uši. Opravdu stačí jen jednou.  A poprvé vidím Chrono V2 v plné jeho kráse (přichází první orgasmus) bude jich ještě víc, ale s tím Vás nebudu zatěžovat :-D Kajt je nademnou a já mu začínám dávat první povely. Je absolutně stabilní, a hravý. Není tak dravý jako Chrono 1, né že by ta dravost chyběla, to ne, ale mě prostě přijde jako takový mazel, proti předešlému modelu. I v tom nestabilním větru co šel, a to je co říct .  

            Hang Time, je absolutně mezi chápání. Ne že vás to vypálí nahoru jako nějaký katapult, a pak Vás to stejně rychle pošle k zemi. Tady ne, jdete lehounce nahoru, jak na kladce. Pěkně si Vás to tam přidrží, hodně si Vás to tam přidrží, a pak hezky pomalu dolu, jak do peřinky. Stačí jen cvrnknout do baru. High Time úplně zadarmo! Připadá Mi to, že mi kajt všechno ulehčí. Jak kdyby byl nadopovanej nějakou zakázanou látkou, ale není to tak. Nestačím se tomu divit. A musím předat kajt Tomovi, aby mohl pochopit mé pocity, které ze mě přímo srší, a pořád něco halekám. Když si ho Tom převezme, začíná si to neuvěřitelně diktovat na mountainu. Když ho skoro po hodině zaparkuje, je rozzářený jak LEDka, a řve: "to nechápu, ale chci to!" Já to neměl brát do ruky . Pak už jde Chrono z ruky do ruky a všichni jsme jak malý kluci. Ten den je prostě ve znamení CHRONA V2. Je to kajt prostě neuvěřitelný!! Kdyby nezačalo pršet, asi tam jsme ještě do teď! :-D

            Závěrem, nechtěl jsem psát, o žádných technických parametrech a srovnávání s jinými modely stejného nebo podobného typu kajtu. Chtěl jsem jen napsat jakou Vám kajt dokáže udělat radost, když je tak dobře postavený jako CHRONO V2. Nebojte se ho. Je to poslušný a ultrastabilní kajt, a ta jeho dravost to je jen plus, né mínus. Chrono je opravdu pro 80% kajterů. Chrono V2 vám dá mega progress a vystřelí vás to úplně do jiné dimenze, a neuvěříte co ve vás je, a to doslova!

Lukáš www.kite-arena.cz

 

 

Vložil: admin, 24.09.2015


Žádné komentáře.

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz