• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

Surf in Cape Town - nová zimní kitesurfing destinace!

Rádi bychm Vám představili nový projekt na zimní sezonů a tím je Surf in Cape Town. Kiteboarding tripy do meky kiteboardingu.

Pojedte si zakajtovať do Kapského Města – jedné z top světových destinací pro dovolenou a kiteboarding v jedno.

Pravděpodobnost větru na tomto místě je 80%. Hlávní sezóna začína v Říjnu a trvá přibližně do konca Dubna. Mimo spolehlivého větrného proudění a s ním spojeného kiteboardingu a surfingu na vás čekají nejrůznější aktivity, skvělá atmosféra úžasné výlety, kite tripy a neuvěřitelné výhledy na okolní scenérii přímo z vašeho ubytování v luxusní plážové vile na kite spotu.

Veškeré podrobné informace ohledně našeho projektu naleznete na stránkách www.surfincape.com , naleznete zde termíny a ceny našich kite tripů... mrkněte na galérku a neváhejte nás kontaktovat na stránkách Kiteseason / Surfincape

Celým projektem vás provází team kiteseason v čele s Ivem Sedlákem, těšíme se na Vás a věříme, že  Surf in Cape po boku  Sicílie a Norska bude úspěšnou novou destinací pro vás pro všechny .... Těšíme se na Vás.

 

www.surfincape.com

 

Minertone Golf Resort - Surf house vila

Centrum - Cape town

Spot před vilou

Pláže před vilou

Surf spoty v okolí do 30 km

Spot Langebaan - shark bay

Ubytování v krásné plážové vile na Sunset beach– je jako stvořená pro kitesurfery, windsurfery či lenivé povaleče na nádherných plážích. Vila se nachází ve střeženém golfovém resortu Minerton, přímo na kite spotu a 10 minut od centra města. Prostorný moderní interiér, bazén, úžasná strešní terasa, veľká plně vybavená kuchyně a prostor pro úschovnu kite equipmentu jsou samozřejmostí. Čeká tu na vás skvělá atmosféra, grilovačky na terase s nádherným výhľedem a nekonečná pohoda po každodenním kiteboardingu.

 

www.surfincape.com

Vložil: Bimrs - KiteSeason.cz, 29.06.2015


Žádné komentáře.

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz