• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

Sri Lanka 2012 Kiteseason - movie

Začátky byly krušné a mnozí z vás již Srílanku okusili. Prvním rokem se vše vyvíjí a testuje, snažíme se, aby každý byl spokojen, ale je to dlouhá cesta neřestí a nesnadných momentů.

Budhistická cesta je těžší než jsme předpokládali.

Základna s ubytováním se momentálně dostává do ideálních parametrů pro Evropany a kite základna na pláži je přístupná komukoli kdo k nám zavítá.

Kite trip - Portugal Bay – souostroví s nádhernými kite spoty, převážně rovná hladká křišťálová voda a stabilní vítr – pořádáme zde 2 x týdně kite tripy pro skupinky kiteru s grilováním a možnosti přenocování.

Srílanka je ultrafamozní záležitostí co se týče četnosti větrných podmínek.

Česká základna je vám k dispozici od Května do konce Září. Česky - Anglicky mluvící IKO Instruktor, půjčovna Ozone, Mystic vybavení.

Letošní kite sezona končí 30.9. a rozjíždíme zimní sezonu od Prosince 2012 do konce Března 2013. Těšte se na další aktuality z Kalpytia Lagoon v průběhu Září.

Enjoy this movie ……….

 

www.kiteseason.cz

Vložil: Bimrs - KiteSeason.cz, 30.08.2012

sepiekite
13.09.2012, 21:07:57

paradni spot!

Odpovědět
Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz