• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

Spring GREEK session - 04/2012

Spring GREEK session – 04/2012

Hrozba stávek, demonstrací a nefungující terminky nás nemohla odradit od jasné volby týdenně dovolenkové destinace, když ani teplotní součet Croatie, ČR a Rugenu nedal to co ukazoval pan Windguru pro jarní Řecko!!!

 

Cesta v Lubanovo stylu – mulťák – tempomat – 180, TV na plný koule (ponorky jak jinak) a spotřeba 15l na 100 znamenalo, že po cca 18ti hodinkách a mírné změně kurzu přistáváme u liduprázdné Lefkády. Pita gyros, greek salat a amstel nas hází do správně vyzewlené nálady a první noc trávíme open-air v zelenajícím se háječku.

 

 

Ráno nás budí pan Wind (nikoli termika) a tak hned na plac a hurá na to , neopreny pro jistotu, ale jinak teploučko. Flat jen pro nás, po snídani doráží Baptist (po 11cté) a po obědě (asi ve 14) lokálové z Lefkády... Že kituje prodavač z kite-storu nepřekvapí, ale že si dává railey to blind i šenkýřka z Carma Cafe už trochu jo  :o)  !!! Jezdíme až do tmy – což nebyla noc ale blíží ce STORM s polečně s přibývajícím přílivem. Ubytko u frantíka je na jistotu a i následující STORM day řešíme v zewl stylu se sprchou, internetem a najs výhledem na zátoku.

 

 

Poslední den, čekujeme reef, 3-4m vlny na Milosh-beach a 6-7m vlny na Katyzma-beach !!! (fotky nekecaj – počkejte na video), a Lefkas se s náma rozloučí večerním 2hoďkovým pojezdem na velký. Rozlučka a drtíme mulťáka směr NoWORK Cafe – Patra.

Příjezd a přivítání s Johnym ve velkém stylu :o) něco jako „co tu kurva děláte, ste mi ty smsky o příjezdu posílaly totálně nalitý ?!“ Mr. White SUBARU :o))

 

V Patře na tutovku dle systému Poseidon pojezd každý den. Dokonce i lokálové v týhle „zimně“ drtí!!! :o)

 

 

Na závěr k jarnímu Řecku – všechno je zelený, kytky smrdí a trháte si sladoučký pomeranče přímo ze stromu. Všichny nadávaj na krizi ale zewl jako dřív, stávky a demonstrace se hrotí jen v Atenách (nejspíš ani tam ne … :o) ). Vítr nutno čekovat na poseidonu a smířit se s občasným deštěm (či kurevskou bouří) – naše skore nakonec – 1 day STORM (krupobití + non-stop slejvák) 4 dny luxusní pojezd... A jinak jo – je to daleko a vlastně se to vůbec nevyplatí tam jezdit, my ale jedem zejtra ZASE!!!

All-Boards Crew

Vložil: susanAll-Boards.cz, 26.04.2012


Žádné komentáře.

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz