• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

Snowkite snowwake !

Snowkite snowwake !

Letos nám začala zima ideálně, není sice moc sněhu ale dá se jezdit už nějakej ten týden.
Po letošní sezoně, ve které jsem se trochu více soustředil na wakeboardovy trening, který mi vynesl mistra republiky na kablu, jsem se začal připravovat na světový pohár v snowkitingu – koná se jako každý rok ve francii kam odjíždím dneska odpoledne i s nejnovějšíma hračkama od firmy Ozone a Mushow. Kvůli času a financím trénuju za wakeboardovym navijákem po zasněžené Ostravě. Tato hračka je spalovací motor kolem 8 koni plyn brzda špulka z lanem dlouhým až 500m které končí wake hrazdičkou. Můžete ho přemisťovat na různé místa, které jsou jinak na snowboardu nedosažitelné a třeba „ojet“ všecky zasněžené skateparky v okolí.
Tady je pár záběrů od Filipa Kamidry alias Ženy z betoňáku http://vimeo.com/18340808 více materiálu později.

A ještě par fotek z dvoudenního snowkite kurzu na martinských holích už bez klientů  ukončeny epesním západem slunce nad smogem v údolí hrajícím barvami.

Murphy

 

 

Vložil: admin1, 05.01.2011

Zelda - Boneshaker (www)
05.01.2011, 19:45:24

Mufe, držím palce, nandej jim to na snowkitemasters !!!

Odpovědět
Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz