• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

SNOWKITEMASTER 2011 - REPORT#2

Freestyle SNB - MAN           

Nejvíce obsazená kategorie. Celá série vyřazování se jela v náročných podmínkách, kde se vítr neustále měnil. První den závodů byla mlha a tak Vám přinášíme fotky až z druhého již slunečného dne. Česká crew potvrdila své kvality a Murphy (Ozone) prošel s Mírou Hořejším (Naish) přes čtvrtfinále. Murphy se pak utkal s pozdějším vítězem Chastou (Ozone) v semifinále a vypadl jen těsně. Míra jel velmi dobře, ale na Lilase (Slingshot) to tentokrát nestačilo. Finále se tak jelo mezi Chastou a Lupim (LiquidForce). Chasta jel svoji tradiční bezchybnou jízdu a sázel jeden trik za druhým. Již v polovině hitu bylo jasné, že Chasta jede pro zlato. Čistota provedení, výška, rozsah Chastova repertoáru zcela vyřadila Luppiho z koncentrace. Rozhodčí se zhodli, že finále se mělo jet mezi Murphym a Chastou. V závodě chyběl loňský vítěz Sigve Botnen, jehož prý nepustila přítelkyně... :). 

1. Guillaume "Chasta" Chastagnol (FRA, Ozone Frenzy)

2. Romain Luppi (CH, Liquid Force HF)

3. Marek "Murphy" Zach (CZE, Ozone C4)

 

Chasta rules

Murhy S-band 

Lukáš Wake Indy 

Loopi, Chasta, Murphy a Lilas 

Freestyle SKI -   MAN

Kategorie SKI byla krutě našlapaná a diktát hlavních aktérů byl fascinující. Nejen první trojka si dávala celý repertoár triků jako v kategorii SNB, ale do triků vnesli SKI rideři větší rychlost a výšku skoků. U některých skoků i mimo závod co např. předváděl Kaupang šel mráz po zádech. Jeho backroll-kiteloop v 10m no problem. Nakonec se bohužel díky zranění ramene nemohl zúčastnit závodu. Vše si však vynahradil v závodě MountainRace (více v dalším reportu). Johann Civel nenechal nic náhodě a rozdal si to ve finálové jízdě s nejlepším rusem Antonem Uzhegovem. Při vyhlašování se Johann Civel rozloučil s kariérou SKI freestylera a hodlá se plně věnovat freeridu a točení videí.  

1. Johann Civel (FRA, Ozone Frenzy)

2. Anton Uzhegov (RUS, Ozone C4)

3. Alexandre Bryan (CH, Naish Torsch)

Johannův poslední freestyle závod

Kaupang diktoval mimo závod 

Kiteloop v deseti 

 Freestyle SNB a SKI - WOMEN 

Nejméně obsazená kategorie. Zřejmě hodně holek má obavu z velké konkurence, ale není tomu tak. Holky se každopádně nenechali zahanbit a šli do závodů ze vší vervou. V kategorii SKI a SNB zvítězila Kari Schibevaag z Norska na Ozone Catalyst.

MOUNTAIN RACE

Právě pracujeme na reportu k závodům MauntainRace. Už teď Vám však můžeme sdělit, že Muprhy tento očekávaný závod vyhrál v kategorii SNB. Proč tomu tak bylo se dozvíte v dalším reportu. Prostě Czech Crew max respekt!  

Filip   

Vložil: admin1, 14.01.2011

stasta (www)
18.01.2011, 09:49:59

super report..  

Odpovědět
stepan (profil)
16.01.2011, 00:12:11

Supr report a jsem fakt zvedavej na ten mountain race. By me zajimalo jak to vubec vypadalo a jak se to jezdi.. Jeste jsem zadny takovy zavod nevidel ani na webu :-).

Odpovědět
Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz