• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

OZONE FRENZY 2012 - ONLINE

Frenzy 2012 je již desátou generací tohoto legendárního stroje pro snowkiting. Ozone team s Frenzy vyhrál nesčetně světových titulů včetně několika titulů mistra světa. Největší závod roku SNOWKITE MASTERS 2011 byl opět v režiji Frenzy.    

Ozone Frenzy prošel kompletním re-designem a to zcela od základu s využitím nejnovějších zkušeností z  předcházejících modelů a unikátních Ozone paraglidových technologií. Frenzy 2012 Vás zcela ohromí svými vlastnostmi.   
 
velikosti
určení
pokročilost sezóna
5m2, 7m2, 9m2, 11m2, 13m2 freestyle, freeride  mírně pokročilý-expert snowkiting, landkiting 
Ozone Frenzy 2012
NEW Ozone Frenzy 2012 je již desátou generací tohoto legendárního stroje pro snowkitng. Takovou historijí a vývojem se může pišnit pouze Frenzy. Zcela nová Frenzy disponuje částečně uzavřenou náběžnou hranou s odladěnými průduchy pro dosažení maximálního výkonu a stability. Významnou změnou je zcela nově navržený řídící systém s možností 100% ztráty výkonu a tudíž zcela bezpečného přistání i tom nejsilnějším větru. Komory Frenzy byly specielně navrženy (tzv. technologie Shark Nose) a disponují zpevňující diagonální konstrukcí pro optimálnější vyvázaní, což pomohlo zásadně snížit celkový letový odpor a zvýšit celkovou rychlost. Další vychytávkou je zvýšení počtu komor a jejich zúžení pro dosažení vyšší povrchové pevnosti a zvýšení celkové tuhosti draka. Takové změny snižují tzv. balloonig efekt (neboli deformaci komor) a vyznamně zlepšují stabilitu draka, jeho rychlost a výkon. Poloměr otáčky se např. rovná drakům typu C a vůbec je toho pro letošní zimní sezónu požehnaně. 
Ozone Frenzy 2012
S Frenzy se nemusíte bát, není to žádný agresivní drak pouze pro tzv. PRO ridery, ale naopak stane se vaší oporou i při nejnáročňějších hosrkých výpravách. Na Frenzy může jezdit každý kdo má ambice zažít co je to snowkiting. Frenzy vyniká v náročných a různorodých podmínkách, perfektně zvládá poryvový vítr a je to velký skokan. Díky dvouplášťové konstrukci skvěle nese a přístání jsou měkčí než kdykoliv předtím.     
Frenzy action ..
Frenzy in action... Frenzy in action...

Technické novinky:
- SHARK NOSE (sání ve spodní části pláště) 
- Částečně uzavřená náběžná hrana pro zvyšení stability a výkonu
- Zvýšený počet komor zpevňující profil draka
- Síťové otvory a diagonální výstuhy pro zpevnění komor  
- Snížený aerodinamický odpor díky optimálnímu vyvazání (šňůr) - zrychlení letových vlastností  
- Systém Link "line" spojující obě strany SPEED SYSTÉMU - pro konstantní tah v otočkách a rovnoměrné pnutí šňůr 
- FLAG OUT systém s využitím 5té šňůry 
- Unikátní “nárazové vypouštěcí ventily” zabraňující poškození komor
 

Pokud si chcete FRENZY 2012 vyzkoušet kontaktujte OZONE ve vašem regionu - více v odkaze ZDE.

Pro více informací o draku FRENZY 2012 navštivte odkaz ZDE

Vložil: admin1, 26.09.2011


Žádné komentáře.

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz