• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

Norsko Snowkiting Trip 2013 - aktuálně !!!

Norway trip 2013

Snowkiting

Díky třem sezonám stráveným v Norsku můžu bezpečně říct, že je to jedno z nejlepších míst naši planety co se týče sněhových, větrných podmínek,  terénu a hlavně přírody. Proto následující zimní sezonu 2013 strávíme právě zde.

V Čechách je samozřejmě spousta míst vhodných na snowkiting, i já osobně mám snowkiting v Čechách velice rád, jen nikde nezažijete takovou atmosferu jako právě v Norsku. Nemusím vám vyprávět protože kdo Norsko nezažil v těch pravých podmínkách, nemá ani představu, jak silný je to náboj.

Co pro vás máme letos připraveno?

Pro letošní snowkiting v Norsku pro vás máme nachystáno epesní ubytování v nově postavených apartmánech přímo ve středisku Geilo.

6 x 2 lůžkové pokoje, garáž pro auto a cajky, terasa která propojuje 2 apartmánové komplexy přímo s výhledem na pláně nad Geilem

Lyžařské středisko dostupné pěšky a k ubytku 50 % sleva na ceny skipasu

V případě nepříznivých podmínek odvoz dovoz skutrem na nejbližší jezero

Jsme zde od 15.2. - 15.4. 2013 takže celé 2 měsíce máte možnost využít našich služeb, možnost balíčku snowkitingu v Norsku včetně ubytování a dopravy:

Nabízíme snowkiting kurzy a kite půjčovnu

Pro skupinky si nechejte zaslat naši nabídku

více info na

WWW.KITESEASON.CZ

Vložil: Bimrs - KiteSeason.cz, 05.11.2012
Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz