• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

LANDKITING SESSION - PUNKS not DEAD !!!

Na neděli byla hlášena luxusní předpověď. Pozval jsem tedy všechny kamarády kitery do Boneshaker landkiting centra na letiště v Havlíčkově Brodě. Účast přislíbili kolegové z Brna, Jihlavy, Prahy a jiných koutů Čech. Hlavně tedy staré, dobré, punkové a hrubé zrno landkitingu. Bylo se tedy na co těšit...

Session měla být také první akcí, kde jsme mohli testnout nové komory od OZONE a novinku na trhu kites IKON. Ráno, jak to tak bývá před akcí, nás čekalo totální bezvětří. Nachystali jsme kicker a vytáhli draky z báglů a čekalo se. Vítr dorazil po chvíli a to parádních 7 m/s. Plac se hned zaplnil kitery a všichni se hned štosovali u rozjezdu na kicker. Skákalo se vysoko. Rotace i různé polety s pochytem boardu. Hecovali jsme se mezi sebou. Závodilo se, kdo bude dřív na kopci a komu drak více táhne a komu to tedy jede rychleji. Jezdilo se celé odpoledne. Velký obdiv Frantovi (Zero Gravity - Brno) za jeho polety z kickeru! Jeho krásný skoky a to i s pokrčenýma nohama :-) !!! Časem dokonce kroutil i třistašedesátky !!! Velkej respekt za to, že teprve nedávno přestoupil z buggy na board a hned mu to tak lítá. Samozřejmě celé ZG crew (Viky, Lukša a ostatní) zadiktovali velice slušně. Obrovský progress jsem zaznamenal u Máry z Jihlavy, jeho polety jsou čímdál macatější..až se tají dech. Samozřejmě lokálové (Tom a Renda – Boneshaker tým) ukázali, že se skočky taky nebojí.

 BS landkiting centrum na letišti v Havl.Brodě.

Testovalo se také nové nádobíčko od OZONE a IKON. Ozouňáci opět nezklamali, jejich komory FRENZY a ACCESS patří rozhodně mezi nejlepší na trhu a určitě, díky jejich vlastnostem, bude značka OZONE opět drtivě převažovat na všech landkiting i snowkiting spotech. Také komora IKON mne příjemně překvapila! Firma IKON je novinkou na trhu a její designéři hned z vostra vyflákli kvalitní komoru s velice slušnými vlastnostmi. Boneshaker má tu čest IKON dovážet na český trh. Tato značka si určitě najde své uživatele. Naše recenze IKON vyjde již brzo.

 Lukča a jeho protačená rotace.  kite IKON 12 m v akci...

Nedělní odpoledne tedy klaplo přesně podle plánů. Legrace byla obrovská a účast hojná. Tolik kámošů pohromadě jsem na spotu neviděl už dlouho. Je vidět, že starý, dobrý kitepunk není mrtvý !!! Všem díky za účast, za nádhernej pojezd a skvělý nedělní odpoledne. Doufám, že letos budou ještě podmínky pro pořádnej landkiting pojezd a že se zase brzy sejdeme. Landkiting žije, punks not dead!!!

 
 Franta a jeho air s protaženýma nohama :)
 
 Viktor - jedna noha ven třišede..
 
 Renda v průletu - pěkně mu to skákalo...
 
 Mára a jeho progress.
 
 Lukča a jeho grind po hraně kickeru.
 
 Franta - třišede.
 
 Mára a jeho protaženej TAIL GRAB.
 
 Viktor - BOARD OFF.

 

Další fotografie z akce najdete ZDE.

Vložil: Zelda - Boneshaker, 26.10.2011


Žádné komentáře.

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz