• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

Kitelongboarding v únoru !

Kitelongboarding

Na neděli byla předpověď luxusní. Skoro jasno a vítr něco kolem 10m/s. Teplota těžce nad nulou. Ani bych nevěřil , že je teprve únor. Sníh je v háji, tráva je nasáklá vodou. Razíme teda na letisko trochu netradičně s longboardy a tréningovými draky.

Testujeme novinku od firmy Loaded, longboard Bhangra a kite Ozone IMP trainer. Vítr fouká trochu šikmo na plochu letiště, takže na jednu stranu jezdíme skoro po větru a na druhou se musí trochu nestoupávat. Asfaltík je suchý a bez kamínků. Na longboardu Bhangra se cítíme skvěle a s jistotou brázdíme celou pojezdovku letiště. S tréningáčem IMP si také hned rozumíme, řízení je naprosto jednoduché a ve velikosti 2,5m drak skvěle táhne. Po chvilce nám jen obyčejná jízda nestačí a pokoušíme se o pár oldschool longboard triků. Kupodivu se daří! I s drakem si užíváme jeho parádních vlastností, nebojíme se ani kiteloopů, a že fouká celkem řádně... Takhle kravíme asi 3 hodiny.

Moc se povedla tahle kitelongboard session. Počasí skvělý a hračky od Loaded a Ozone absolutní špička. Ani nám snad nevadilo, že sníh roztál. Vyblbli jsme se do sytosti, zábava náramná, hned zítra jdeme zase :-).

 

Vysmátej Tomáš... Hlavně když je drak nad hlavou...

 

 
 Longboard Loaded BHANGRA  
 
kite Ozone IMP TRAINER 2,5 m  

 

 Oldschool FreeStyle Dancing

 

Parádní nedělní odpoledne!

 

Další fotky z neděle najdete zde.

 

Vložil: Zelda - Boneshaker, 07.02.2011

pavel
08.02.2011, 09:06:50

je to tak, tento dráček nemá chybět ve výbavě žádného kitera

Odpovědět
Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz