• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Akce \ Zobrazení

Winter Císař

Winter Císař již 29. ledna v lyžařském areálu Zadní Telnice. 

Jedná se o zimní extrémní tříčlenné štafety v disciplínách alpské lyžování, běh na lyžích a snowkiting.
Alpské lyžování se bude konat na slalomovém svahu, kde lyžař pojede obří slalom ve dvou kolech. Druhý člen týmu běžec na lyžích odstartuje tzv. Gundersenovou metodou. Ztráta se bude odpočítávat od prvního sjezdového lyžaře co jedna sekunda ztráta to třicet sekund ztráta pro běžkaře. Běžkaři poběží přibližně 10 km, mají připravenou skicrossovou trať na tzv. cvičné louce. Skicrossová trať začleňuje klopené zatáčky, muldy a menší skoky. Poslední úsek štafety pojede snowkiter, který bude prohánět svého draka na louce mezi Adolfovem a Fojtovicemi. Bude velmi zajímavé, jak se kiteři poradí z aktuálními povětrnostními podmínkami.
Sněhové podmínky jsou i po mírné oblevě stále výborné, sněhu je okolo 80 až 100 cm. Pro vítězný tým v každé kategorii je připravena hlavní cena drak.

Další informace o závodě naleznete na www.cisarsport.cz
Vložil: ruza, 11.01.2011


Žádné komentáře.

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz