• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Akce \ Zobrazení

Souboj velikánů snowkitingu na Koma Competition Wint

Celý víkend svítilo sluníčko, teploty od – 27 (jen v noci) a se sluníčkem se teplota zvedla na příjemných -8. Již v pátek se začínali sjíždět první snowkiteři  nadrnčený na náš spot KoMa freestyle arena Bernov  – Zákoutí. S pomocí těchto nadšenců jsme zbudovali zázemí pro sobotní závody (děkuji všem za pomoc při doladění posledních detailů)a přesunuly jsme na vyhřátou chalupu o kterou se perfektně staral Mandusák. Večerní párty se nesla ve velkém štýlu (liška Bystrouška strašila nejednoho účastníka večírku). Probralo a naplánovalo se úplně vše co se dalo a šlo se na kutě. Raní budíček byl naplánován na 7 hodinu a s malým zpožděním jsme vyrazili na spot rozhejbat první závody. Plac se plnil hodně slavnými jezdci ověšenými nejedním titulem Mistr světa, což věštilo hodně našlápnuté klání. Na nic jsme nečekali a pískla se první rozjížďka Cros race snowbordy. V této první rozjížďce se hned utrhl Murphy, který nasadil ukrutné tempo, Lukáš hned za ním (trochu si zajel na 3 bójce) a tak bylo rozhodnuto o vítězi v první rozjížďce. Na dalších místech sváděli krásné souboje dva jezdci – domácí želízko v ohni Fawn a jednoruká Káča(těšte se až bude mít i druhou ruku bez želez). Následovala rozjížďka pro lyžaře, kde od startu udával  jasné tempo Ševča a závod se nesl v duchu chyťte si mě o což se v krásných soubojích snažil Laf, Jenky(ten odstartoval s tradičním zpožděním do prvního kola)Radek, Píno, Tománek a další. Do závodu nastoupili i nové tváře jako domácí Marťas a byl to pro všechny závod s velkým Z, průjezd na 3 bójce na zadobok, mezi stromy a hurá k vysílači patřil k nejkrásnějším pasážím závodu, kde to slušně valilo. Ve druhé rozjížďce  snowbordů se kousnul Lukáš a urval si první místo, bylo jasné, že o zlatou placku si to rozdá ve 3 rozjížďce s Murphym, což vyhnalo všechny ostatní závodníky od svařáku ze stanu a šlo se fandit na finálovou jízdu. U lyžařů se druhá jízda nesla o 5 v duchu hon na Ševču, Jenky přestrojil na autobus od Flysurfru, ale na první místo to nestačilo. Freestylové klání se po prvních vyřazovacích jízdách smrsklo na 3 jezdce jak u lyží tak u snowbordů( Murphy, Lukáš a Rubi, u lyžařů na Ševču, Lafouna a Já ředitel zeměkoule). Fandilo se ve všech kategoriích až jsme v krutém mrazu přicházeli o hlasivky. Dorazil na chvilku i Mecenáš Kitingu XAXAP, který je skolen všelijakými Morybundusy. Velké Fenks všem co si mákly na přípravě těchto našlápnutých závodů a těším se na všechny příští víkend na Mega Akci u Tahoše v Abertamech.

Velké díky všem účastníkům a sponzorům –  KITEBOARDING.CZ, FLYSURFER a HARAKIRI kite-kurzy.cz, Zeldovy a Boneshaker.cz, Kite centrum Abertamy, Czech Kite Force, mecenáši XAXAP, ROCKNET, Hotel Lesná a všem co nám s tím ancáblem pomohly.

Výsledky Race Lyže:

1. Filip „Filemon“ ševčík – OZONE, MYSTIC

2. Radek Čuba

3. Petr „Jenki“ Petráš – BORA KITE, MAJESTY

Výsledky Race SNB:

1. Marek „Murphy“ Zach – OZONE, MUSHOW, BERN,…

2. Lukáš „Lukash-HRKR“ Vogeltanz – KITEBOARDING.CZ, Flysurfer, OXBOW, KITE4fun.cz

3. Kateřina „Katy-HRKR“ Lančová – KITEBOARDING.CZ, kite-kurzy.cz, Nobile, Meatfly

Výsledky Freestyle Lyže:

1. Filip „Filemon“ ševčík – OZONE, MYSTIC

2. Zbyňěk „Fiky“ Fikar – KomaKite

3. Martin „Lafoun“ Lefek – Kiteforce, JOJO

Výsledky Freestyle SNB:

1. Marek „Murphy“ Zach – OZONE, MUSHOW, BERN,…

2. Lukáš „Lukash-HRKR“ Vogeltanz – KITEBOARDING.CZ, Flysurfer, OXBOW, KITE4fun.cz

3. Kryštof „Rubi“ Rubáš – Slingshot, MUSHOW

Vložil: Fiky, 08.02.2012


Žádné komentáře.

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz