• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Akce \ Zobrazení

RYŽOVIŠTĚ SNOWKITE OPEN 2015

 

Srdečně zveme příznivce snowkitingu i prozatím nekitující veřejnost na snowkite závod RYŽOVIŠTĚ SNOWKITE OPEN.

Závod je koncipován jako OPEN , což znamená, že přihlásit se může kterýkoli snowkiter, který má kromě kite vybavení přilbu a leash.

Závod je organizován ve spolupráci České kitové federace ČKF , polského kite svazu PZK a sportovního klubu Funky Fresh. Celá akce by nebyla možná bez podpory místních farem ,  dobrovolných  hasičů i zastupitelstva obce Ryžoviště  v čele  s paní starostkou Evou Lašákovou.

 

Chceme se bavit, proto bude na programu Race, Freestyle a Long distance nebo slalom. A podle aktuálních podmínek možná i Snowkite cross a Best trick.

Kromě samostatného vyhlášení budou výsledky dále započítávány do polské Snowkite Grand prix která bude pokračovat dalšími závody v Polsku. ( www.snowkitetour.eu , www.weekendnalodzie.pl) Všichni naši jezdci jsou zváni k účasti, kde má každý možnost získat zajímavé ceny za celkové pořadí a samožřejmě ukázat jak kvalitní snowkitery máme u nás. Posledním žebříčkem kde je letošní závod v Ryžovišti zahrnut je experimentální mini snowkite tour. ,Ta je tvořena jedním závodem v ČR a jedním závodem v Polsku, který bude brzy ohlášen. Tento koncept je podporován Mezinárodní kiteboardingovou asociací  IKA a věříme, že se v příštích letech podaří rozšířit i do dalších evropských zemí.

Kromě samotného závodu bude odpátku do neděle souběžně probíhat SNOWKITE FEST 2015 kde můžete na živo otestovat  vybavení renomovaných značek od kitů až po vybavení pro snk touring, tedy splitboardy nebo skialp lyže. 

 

Večer po  závodění a testování pojede neformální kite party v místním multifunkčním domě.

 

Více informací akci, ubytování a aktuálních podmínkách najdete zde:

https://www.facebook.com/events/1524539754499283/

https://www.facebook.com/events/746430438765868/

 

Za organizátory Vás zve  a good winds přeje

Kamil Peterek

funky-fresh.eu

 

Vložil: Kamil Funky Fresh, 13.01.2015


Žádné komentáře.

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz