• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Fórum \ Přidat příspěvek

Přidat příspěvek

Odpověď na příspěvek:

yenyk (profil)
23.02.2015, 21:39:59

Nooo, tak 1/3 batohu nevim teda, ale dve Frenzyny bych tam asi dostal.  Z paraglidingu jsem naučenej do baglu nedavat vic jak jeden cajk (padák). Přece jenom na tom letis a není duvod to tam rvát, nebo to tak dokonce skladovat.  U draků možná párkrát do letadla to nadupat, ale stejne je to vetsinou vod vahy a ne vod kusu.

Rozhodne vyztuhy by prasknout nemely, je to takova zvlastni hmota. Nahoře pišeš "trubičky" , mylsim že ty vyztuhy duty nejsou, ale plny. A jak jsou všity do žeber, tak myslim, že by byl problem tu vyztuhu zlomit i "chtěně". Jdu to do dilny vyzkoušet... :-). 

Ve vyztuhách byl problém nevidel, ale pokud rikaš na 1/3tinu baglu, to je 3 draky do bagu a to už mi prijde dost. Tam bych se spíš než vo výztuhy bál vytahování žeber a případně švu, pokud by to tam bylo dlouhobě narvany. 

Tak přeju at se Ti to tam všechno vejde. Ahoj.

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Zpět na fórum
Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz