• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

OZONE Ignition Longboardy BRUNOTTI

Tak, konečně nastal test nového vybavení OZONE IGNITION a longboard BRUNOTTI  Zrovna "BIG DAY" to nebyl, ale pár pojezdů přišlo. I když předpověď slibovala víc :-( Když jsem poprvé odstartoval IGNITION 3.0 nevěřil jsem!!! Drak poslouchal na slovo, a je klidný jak beránek. Ne, jak některé předchozí modely. Které svou splašeností přípomínali mouchu před smrtí :D I restart kajtu je neuvěřitelný. Jak už jsem psal, vítr nám moc nepřál, takže když drak ztratil výkon, a řítil se nekontrolovatelně k zemi, motal se, a překrucoval, v poslední chvíli jak mávnutím kouzelného proutku, se restartoval bez jediného zamotání šňůr a vylétl hned zpět na 12hodinu. Velikost 2.5 jsme jen rozbalili a bohužel už ani nefouklo.  A velikost 2.0 zůstala ležet v kufru auta.
Longboardy BRUNOTTI (Bob, Ben) jsme díky slabému větru s kajtem moc testovat nemohli. Tak jsme se aspoň občas projeli po ploše. Mě osobně moc bavil longboard Ben, je to hravý carveboard.  Děkuji mojí Káťule, Peťanovi, Motýlovi a Ráďovi že se zúčastnili testu, a doufám, že brzy zas při větším větru na letišti Hradčany u Mimoňě ;-) KITE-ARENA.CZ
Vložil: Lukáš88, 24.10.2014

stasta (www)
25.11.2014, 16:52:21

Vypadá to parádně..  Musím se stavit..

Odpovědět
Lukáš88 (www | profil)
30.10.2014, 23:27:57

Místo je to opravdu parádní jezdíme tam na  sever nebo na jih, tyhle směry tam fungujou nejlíp. Jinak povrch je tam opravdu jak děcká prdelka,dráha dlouhá 3.6km!!! S vjížděním na plochu bych to moc neriskoval je to pouze na povolení ale auta se daj krásně nechat na kraji letiště. Žijeme tam s pilotama v symbióze když fouká lítáme mi když nefouká tak zas lítaj oni jinak OZONE Ignition 3.0 a longboard plus plocha Hradčanského letiště je úplně parádní kombinace :-)

Odpovědět
Srna
30.10.2014, 16:37:57

Povrch je opravdu parádní, bohužel zrovna větrné místo to není, spíš takovej ďolík kam vítr zavítá jen občas. Není ten kajt pro longa trochu pomalej? Z fotek to vypadá na pěknou duchnu o pár komorách. Z mých zkušeností vím, že je potřeba mít draka trochu ostřejšího, aby stíhal longa, kterej má velkou setrvačnost. 

Odpovědět
Geox
30.10.2014, 12:48:10

To se dá v Mimoni na dráhu vjet ? Vím že byla v lepším stavu než v Milovicích, nebyl tam leteckej provoz, ale prej je tam nějaká solární elektrárna takže je to tam zakázaný - ale asi se tam dá jak koukam.

Odpovědět
btl.a
30.10.2014, 13:27:11

Vjet se tam dá, ranvej dlouhá jak týden před výplatou, povrch naprosto super!!!

Odpovědět
Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz