• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články-lokality \ Zobrazení

Pustý Hill - Orlické hory

Pustý kopec je jeden z nejlepších snowkitových terénů v České Republice. Dostatek sněhu a výborné povětrnostní podmínky jsou samozřejmostí. Rozloha a členitost terénu jsou nepřekonatelné. Taky strategicky je spot umístěn velmi šťastně. Dojezd z kteréhokoliv místa v republice není nijak velkým problémem.

Pustý kopec je v těsném sousedství lyžařského střediska v Říčkách. Za nepříznivého počasí pro snowkiting se můžete věnovat lyžování a snowboardingu. Ubytovací kapacity jsou jak v obci Říčky, tak v obci Zdobnice.

Pustý kopec byl v roce 2005 místem konání akce s názvem Mushow Snowkiting Jam, jejímž cílem byla prezentace snowkitingu a jeho rozšíření mezi širší veřejnost, včetně možnosti vyzkoušet si materiál apod. V letošním roce se akce bude určitě opakovat a budeme vás o ní včas informovat.

Ubytování:
Zdobnice - http://www.zdobnice.e-rychnovsko.cz/ubytovani.htm
Říčky - http://www.ricky.cz/hotel.htm

Poèasí:
- předpověď větru, směru větru a teploty
- sněhové podmínky  ( v nejbližší měřené lokalitě - Říčky v Orlických horách )

Mapy:



Fotografie:

 
Vložil: admin, 04.12.2009


Žádné komentáře.

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz