• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

MOLDAVA SNOWKITE RACE 25-27.1.2019

Long distance snowkite race.
Závod na vlastní nebezpečí od 18ti let.

Termín:
Jako vždy, poslední víkend v lednu, tedy 25 – 27/1/2019. Pátek vyzvednutí startovních čísel a info pro použití GPS live trackingu. Sobota nebo neděle pak samotný race day.

Lokalita:
Moldava, Krušné hory, Česká republika. Změna lokality v případě špatných podmínek nebude.

Závod:
Jediná rozjížďka na 4 kola, okolo celé Moldavy, tedy cca 50km. Trať ve tvaru trojúhelníku, podobně jako na prvním ročníku. V závislosti na aktuální meteo situaci případně proběhne úprava kol na 3 až 5 kol.

Kategorie:
Letos pouze dvě, SKI a SNB. (Náročnost je zas o kus posunutá, první ročník jsme jeli 34 km, druhý 42 km letos by se mělo jednat o 50 km+, tedy začátečníků a kitegirls asi moc nebude. Případně pojedeme všichni dohromady ve dvou kategoriích dle podvozku.

Meteo limity:
Vítr 4-15m/s, viditelnost 500m+, bílá všude.

Prize money:
Ano, budou.

Hmotné ceny:
Ano, budou.

Info pro závodníky:
Je stanoven celkový limit závodníků na 42, tedy stejný počet jako v prvním ročníku. Závodník musí mít sebou telefon s platformou Android s aplikací Sports tracker + jedna další aplikaci pro live tracking – bližší info v registraci. Jiné platformy bohužel nelze akceptovat. Start závodu proběhne způsobem hike & kite. Registrace na místě nebude technicky možná, v případě zájmu o účast v závodě prosím pošlete email na lukas@reklamniplocha.cz, bude vám zaslána přihláška a bližší info. Pro řazení pozic v depu a v případě většího počtu přihlášených, než je limit závodu, rozhodnou vaše výsledky v long distance závodech za poslední 3 roky. Případná technická podpora-asistence závodníku v závodě se musí omezit pouze na start a přistání draků.

Startovné:
Startovné se bude skládat nejen ze samotného startovného ve výši 500CZK/20Euro, ale také závazku pořadatelské spolupráce. Tedy kiters2kiters což v praxi například znamená pomoc se stavbou a uklizením vlajek před a po závodě. Pomoc s grilem a podobně. Startovné bude obsahovat malé občerstvení na kiteparty.
Startovného použije pořádající Czech Kite Team na podporu juniorského teamu a na podporu vzniku výukové metodiky pro závodní kiters, které bude veřejně k dispozici. Registrace nejpozději do 19/1/2019.

Vyhlášení výsledků, medaile, ceny:
Proběhne podvečer po závodě v obci Moldava, pod kostelem u velké budovy nad točnou autobusu. V plánu je oheň na zahřátí, gril, čaj, rum, bum, kiteparty.

Uvidíme se na startu.

 

Vložil: admin, 18.01.2019

Janka
15.07.2021, 13:21:09

Snad si dáme brzy podobnou akcičku chlapci. Ráda na tento den vzpomínám- bylo perfektně jak na trati, tak i potm, co jsme rozpálili gril a otevřeli něco na zahřátí. Už se na Vás zase těším.

Odpovědět
Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz