• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Akce \ Zobrazení

OZONE SUMMIT Kite Test Day - report -

Ozone Test Day byl naplánovaný na sobotu 27. října. Předpověď na sobotu ale byla hrozná. Silný vítr a hodně srážek. Proto jsme přesunuli akci na neděli, na kterou byla předpověď polojasno a kvalitnější vítr.
Po příjezdu na letiště do Přibyslavi zjišťuji, že jsme se změnou termínu udělali dobře. Na letišti leží 10 cm sněhu a fouká něco kolem 5 m/s. Okamžitě strojím všechny draky na test a jdu jezdit. Sněhu moc není, ale základ pod sněhem je luxusní travička, takže prkno zvládá bez ničení skluznice. Brázdím letiště s novou Frenzy 13 m. Postupně přijíždějí zájemci o testy a Filip s novým drakem OZONE SUMMIT, který má na této akci a v ČR absolutní premiéru. Okamžitě SUMMITa strojíme a testujeme. Recenzi na tuhle mašinu přineseme už brzy. Jen mohu říci, že z vlastností draka jsem měl jen ty nejlepší dojmy a těším se, až ho otestuji i v silnějším větru. Úplně se na další testy klepu :), drak se chová skvěle !!!

OZONE SUMMIT Kite Test Day

Zvolna přijíždějí další a další zájemci o testy. Debatuje se o vlastnostech, tahá se za šńůrky, střídají se velikosti a typy kajtů. K dispozici máme také zázemí s občerstvením. Jezdí se asi do 15.00 hod, kdy vítr slábne. Jinak by se určitě jezdilo i déle.

První letošní snowkiting v rámci akce OZONE SUMMIT.
Vítr kolem 5 m, sněhu po málu, ale dalo se.
Testující.
Horká novinka kite OZONE SUMMIT v akci.

Chci všem moc poděkovat za účast. Věřím, že díky této akci má několik kajterů jasno při výběru vybavení pro nadcházející sezónu. Myslím, že se akce maximálně povedla. Užili jsme si první snowkiting letošní sezóny. Přejeme všem, aby jste si nadcházející zimní kite sezónu řádně užili a to s OZONEM nebo jinou značkou. Já osobně mám letos jasno – kite OZONE SUMMIT je můj jasnej favorit :) ! Ještě jednou všem moc díky za účast a brzy zase na nějaké naší akci nashledanou !

Děkujeme také vedení letiště Přibyslav za poskytnutí zázemí pro Kite Test Day a Simče, že se o nás postarala s občerstvením.


Díky sponzorům akce:

www.kitingshop.cz
www.mountainboardshop.cz
www.landkiting.cz
www.snowkiting.cz
www.flyozone.com
www.mysticboarding.com

 

Ještě jednou díky vám všem za účast, váš BONESHAKER.CZ

 


ZDE NAJDETE DALŠÍ FOTKY Z AKCE.


 

Takhle jsem letiště v Přibyslavi zbrázdil já :) - díky Garmin OREGON 450.


 

Vložil: Zelda - Boneshaker, 30.10.2012

Nový komentář:

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz