• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Akce \ Zobrazení

OZONE SUMMIT - AKCE přesunuta na neděli 28.10.2012 !

Summit je setkání na nejvyšší úrovni. V našem případě nejde o setkání hlav států a vlád, ale všech příznivců landkitingu a snowkitingu. Všechny možný recenze draků jsou fajn, ale nejlepší je draka otestovat na vlastní kůži. Firma BONESHAKER si pro vás přichystala testovací den draků OZONE - modelů 2013. OZONE SUMMIT proběhne na letišti v Přibyslavi dne 28.10.2012. Jste všichni srdečně zváni!


Z důvodu nepříznivého počasí v sobotu 27.10. jsme nuceni termín akce přesunout na neděli 28.10. Všem se omlouváme, ale v něděli se nám bude kajtovat lépe :). Těšíme se na vás !


 

Termín akce: 28.10. 2012 - od 10.00 - 16.00 hod.

Místo konání akce: letiště Přibyslav - kraj Vysočina

O co jde: celodenní kajtovačka a hlavně testy draků OZONE 2013. K dispozici a k testu budou nachystané nové modely draků OZONE. Budete moci vyzkoušet tréningáče OZONE IGNITION, OCTANE a další. K testu budou nachystané též nové De-Power komory OZONE ACCESS, FRENZY a velice očekávaný (a letos poprvé testovaný) OZONE SUMMIT ! Celý test day proběhne za odborného dohledu ostřílených kiterů OZONE teamu, kteří vám rádi poradí a k drakům poskytnou odborný výklad.

Na testovačce budete také moci testnou a vyzkoušet vybavení (trapézy, oblečení, atd.) pro powerkiting, surfing, paddleboarding, windsurfing - od firmy MYSTIC.

Samozřejmě k dispozici bude celý prostor letiště pro volné ježdění! Také bude pro všechny nachystané občerstvení - pivečko Svijany, nealko limo, grog, párečky, atd.
 


 

!!! POZOR !!! V rámci akce můžete pořídit nebo objednat draky OZONE nebo vybavení od MYSTIC s 10% slevou!

 


 

 

plakát akce

 


 

Případné dotazy zodpovíme v "komentářích" pod článkem nebo na tel. 777 255 375 – Zelda.

 

Vložil: Zelda - Boneshaker, 16.10.2012
Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz