• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Akce \ Zobrazení

Císař Winter Challenge

Císař Winter Challenge je prvním závodem ze série Císař Challenge. Jedná se o netradiční zimní závod trojic ve štafetovém víceboji. Akce se koná 25. Ledna 2014 v Lyžařském středisku Zadní Telnice a v okolí obce Adolfov.

Nejzásadnější novinkou letos je, že se pořadatelé rozhodli zaměnit závod v obřím slalomu za atraktivnější okruhový závod ve skialpinismu s hromadným startem. Skialpinista po projetí svého úseku předá štafetu rovnou běžci na lyžích, který poté štafetu předává na poslední úsek snowkiterovi.

Další novinkou je, že v rámci doprovodného programu je poprvé zařazen exhibiční freestyle závod pro snowboardisty a lyžaře SWIS JIBBING. Tento contest bude doplňovat další doprovodný program v centru závodu, kde se můžete dál těšit například na Red Bull Winter Bar, vyhřívaný stan, nebo stánek s občerstvením a parádama z grilu. K tomu budou hrát DJs a po závodě proběhne tradiční afterparty s živou hudbou.

Pro vítěze jsou připraveny hodnotné ceny, například outdoorový zájezd pro tři osoby na Mt. Blanc se společností Adventure Company, nebo sud piva od pivovaru Kláštěr. Ceny na SWIS JIBBING dodává swis-shop.cz.

Vložil: ruza, 02.01.2014


Žádné komentáře.

Nový komentář:

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz