• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Fórum \ Přidat příspěvek

Přidat příspěvek

Odpověď na příspěvek:

Vratislav Hapl
17.09.2018, 09:48:47

Hezký den všem.

Prosím o radu. Asi jsem (oproti vám) již starší generace (44let), se sporty jsem skončil v momentě kdy se nám narodilo první dítě, ale tohle s tím drakem... to se mně hrozně líbí. Nemám absolutně žádnou zkušenost a rád bych si koupil kite zatím jen na pouštění někde na louce, abych pochopil ovládání a dostal ovládání pod kůži. Moje představa je, by kit mohl tahat tak, abych časem mohl zkoušet nějaké poponesení o pár metrů. Zatím 2 lanka a jedno bezpečnostní, žádný top model, ať mně tolik nemrzí, kdybych ho třeba zničil. A později, až bych se cítil na nějakou tu jízdu, počítám s kurzem a s koupí vhodnějšího kite.

Tolik k mým představám. Mohli by jste mi prosím doporučit vhodný kite? Případně poradit, že něco v mých úvahách bych měl udělat jinak? Moje váha 87kg, výška 186cm.

Jestli je tu někdo z okolí Vsetína, moc rád bych se na nějaké to "pouštění" nebo ježdění přišel podívat.

Budu rád za jakoukoliv radu. Díky.

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Zpět na fórum
Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz