• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Fórum \ Přidat příspěvek

Přidat příspěvek

Odpověď na příspěvek:

stepan(ST) (profil)
20.01.2014, 17:30:43

Ahoj, byl jsi o vikendu ve Swiss jaks psal v patek?
Co jsem tam sledoval profíky (Sash)  tak ten v sobotu v Hochwanu jezdil Summit10m ultralight a koukal jsem na to jak to davaj. Info od nej (I had a 10m2 Summit Ultralight. I love the Summit since last year I changed from Frenzy to Summit because they have faster turning speed and it feels more like a Tubekite.) Ma supr webovou stranku http://www.windfenster.ch/Snowkitespots muzes se ho i optat je na FB pod Sash nick.

On i jeho slečna měli lyže což je výhoda a pak hlavně megaskill, nicméně odpoledne to lehlo a foukalo 1-2bf max a oni se v tom bezvětru vyšplahali bezproblému o 200 vejš kde nefoukalo o moc víc a dokázali v tom vpoho jezdit. Já jsem tam ležel s 13kou zakopaný po rozkrok v prašanu a jen sledoval jak po obloze prolétáva s 10kou UL Sash pozdraví pokecá a za 5min je zase nahoře.  (Asi by to teda chtelo freeride lyže, velkou část výkonu z loopu jsem pohltil vykopáváním se z díry a udržováním stability na prkně přičemž mě dost převažoval těžký bágl :))) a pak v total lowwind je pravidlo ze kite nesmi spadnout coz se mi povedlo a v 1m prasanu to roztahnout fakt neslo :))).

Proč ultralight: díky těmto vlastnostem mohli borci sjiždět/letat do nejhlubších částí kopce kde skoro nefoukalo ale byl tam nejlepší prašan a pak loopovali po decimetrech nahoru (což ale byla 100násobná rychlost než se v tomto terénu dalo pohybovat laufem)

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Zpět na fórum
Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz