• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

silnej JV na Mlynech s foilem - stejnaci

windy hlasi luxusni pocasi 40C a silnej JV kolem 12ms z podminky na ktere je potreba letet par hodin charterem tak kousek za barakem nemuze nechat gang Yenyk, Ywosh, Romanek v klidu . 
takze vyrazime utery 1.8 rano D1 smer mlejny AC klima zapnuto
Filip domluvil velky testovani novyho hyperfesaka od Ozonu na test. 
 
 
Kolem 10h uz lezou vsichni ven ze s 12kama, ze uz je to proste moc tak jen skoukneme oranzovej HL 12 na travicce jak se bali. (vypada dobre) a jdeme nafukovat 9ky, 8ky, 10ky nekdo dokonce i 6ku,.
JV je znamej divocak a u brehu rotor a vterina nepozornosti znamena kite na kamenech, stromech nebo zamotanej nekde do koupajicich se deti, takze vterina stresu a na vode uz to masti smer Sakvice . 
S Romankem jezdime striktne HF i kdyz fuci jako blazen na skoky. Duvodem je ze v silnem vetru se docela dobre trenuje carving a je to hrozna zabava. Vlastne nejvetsi progres na HF se da udelat prave s silnem vetru s mensim kitem. 
Jezdi se vic na fouil a kite tam jen tak pritukava je rychlej hravej a dobehne do power zony kdykoli je potreba. To je dulezity kdyz se udela delsi nebo kratsi oblouk nemusi se kite moc resit. 
 
Na vode  s foilem  Hadrak, Ywosh, ja, Romanek kolem hodne surfaru a kiteru takze candati a zraloci jsou vyplaseny a cetnost zakopavani vo ryby se snizuje na minimum.. Na plazi jsem jeste vyslechl historku Zdenka kterej pred 2 dny urazil full karbonovej foil za 30tis na hloubce takze jizdicka se mirne prodrazila..
 
Zbytek vic video. 
 
Jeste za zminku stoji Ywoshuv zlomenej prst na noze (uplne se odpojil od nohy takze to tam musel nejak nahazovat zpatky) normalni clovek by asi omldel ale Ywosh to zalatal izolepkou a sel nahodit komorovou FS21, to zrovna lehl vitr a zacalo se stmivat foukal offshore, takze idealni cas bejt na vode se zlomenou nohou a komoracem. Samuraj nebo blazen? Laserboard show ale za to stala. Doktor kterej shodou byl na plazi rekl Ywoshovi LEDOvat asi mel na mysli jinej typ LED zarizeni.. 
 
-= Stejnaci =-
 
Vložil: stejnaci.cz, 07.08.2017

Ywosh
08.08.2017, 08:24:19


Petre,  mas dobry plice nafouknout desitku hubou ! :-) Vyrvanej prst ( nastesti jsem ho tam nak tak vratil, ale bylo to teda EKL !!! brrr) mi dokonale a PROFESIONALNE zatejpoval MUDr. DAVID ( prijmeni nevim ) - ortoped z Breclavsky nemocnice, kterej byl v tu chvili na WS, tak jsem jen musel  chvili pockat az se vrati z vody :-)   ). Diky Davide !!! Jinak supr tropickej mushofskej masakrozni den !

Odpovědět
stejnaci.eu (profil)
09.08.2017, 07:03:43
samurai jsi silenec ze jsi to umaklOdpovědět
hadrák (profil)
08.08.2017, 07:41:12

Už se těším u nás na severu na severovýchod 5-6m/s,s chronem 12m mi připadá progres ještě větší!

Skvělý článek pro současnou situaci na Mlejnech uveřejnil PospaPV.(nechci dávat odkaz na web,protože teď už se to dá snadno dohledat)nejen pro hydrofoilisty!

Hydrofoil na Mlýnech - pozor na skryté překážky

Odpovědět
stejnaci.eu (profil)
09.08.2017, 07:02:58
myslis http://www.kiteboarding.cz/Magazin/Kite-clanky/Hydrofoil/Hydrofoil-na-Mlynech-pozor-na-skryte-prekazky jj dobry nerad bych se zamotal do vetvi tohi se fakt bojimOdpovědět
hadrák (profil)
09.08.2017, 09:31:17

Jo to je přesně ono.

Kdo by zavítal náhodou a nebo jezdí pravidelně na Gočalkovice(Pl-30km od Těšína)tak jukněte na fórum,kde jsem dal info taky o pasti pod vodou,voda ubývá a je to aktuální.Sítí se to snad už nebude týkat.

http://www.foilforum.pl/viewtopic.php?f=3&t=372

Odpovědět
stejnaci
10.08.2017, 21:28:22

to je supr ten garmin video s tema metadata informacema na okraji o rychlosti atd - pekny

Odpovědět

Odpověď na komentář:

stejnaci.eu (profil)
09.08.2017, 07:03:43

samurai jsi silenec ze jsi to umakl

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz