• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

Winter Císař - extrémní závod tříčlenných štafet

 

Chcete se zúčastnit prvního zimního extrémního závodu tříčlenných štafet? Winter Císař bude první závod extrémních štafet v České republice, možná i na světě, konaný v zimě a to v disciplínách sjezdové lyžování, běžecké lyžování a snowkite.

První závodník z týmu se zúčastní paralelního slalomu na slalomovém svahu (černá sjezdovka) ve dvou kolech. Celková ztráta se odpočítává od vítězného jezdce. Co 1 sekunda to 30 sekund.

Druhý člen týmu odstartuje Gundersenovou metodou, když sjezdař symbolicky předá štafetu běžkařovi, který běží volnou technikou. Běžecká  trať bude o délce 10 km a budou zde zařazeny exponované úseky (skicross…). Poslední úsek štafety bude mít na starosti kiter, který projede povinnými kontrolami až do cíle. Kiteři budou své draky prohánět na jedné z nejlepší snowkitingové oblasti v ČR na loukách mezi Adolfovem a Fojtovicemi.
Máme pro vás připraveny dvě kategorie a to muži bez rozdílu věku a mixi, kde je povolen maximálně jeden muž ve věku od 19 do 39 let a musí zde být minimálně jedna žena.

Po štafetách proběhne závod v BIG AIR SNB.

Závod se bude konat 29.1.2011 v lyžařském středisku Zadní Telnice.

Pořádají studenti UJEP oboru Aktivit v přírodě. Vše o závodu naleznete na www.cisarsport.cz

Vložil: ruza, 17.11.2010


Žádné komentáře.

Nový komentář:

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz