• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

WSKM 2014 France

WSKM 2014 France

Letos jsem odjížděl na Snowkitemasters s takovým zvláštním pocitem. Jako aktuální champion z minulého roku byla na mne zaměřena velká pozornost jak mezi závodníky tak i ze strany média a organizátorů, kteří byli hodně rádi že jsem se objevil. 

První den nás přivítálo lehce zamračené počasí které nás trápilo prakticky cely týden. Počasi také vůbec nepomahalo organizátorům kteří poprvé nezaměstnali populárního Matthiase Chartona jako race direktora, který vždy dokazal udržet závody i počasí na uzdě :). Kvůli větru který stále měnil směr jsme začali připravovat závodní trať na dvou místech. Měli jsme sice ratrak ,ale skuste se někdo domluvit s Frantikem z hor který neumí ani slovo anglicky a řídí ratrak... Po třech dnech kdy jsem se ptal proč ratrak jezdí po spotu a buduje skoky pro lyžaře a ne pro SnowKitery se ukázalo, ze si toho vlastně nikdo nevšiml. Tehdy přichází ma chvíle, už jsem připravil hodně skoků a parku nejen na snowkite takže stačil jeden pohled a už jsem byl na hoře z lopatou. Když to viděl zbytek závodníků přidal, ale i po dvou hodinách sekání v ledu se nám nepodařilo skoky doladit tak aby se na nich dalo bezpečně skákat. Organizátoři vyděli že nejsem vůbec spokojený ,ale nebyl čas abychom to stihli a zároveň dokončili závody. Po prvním hitu lyžařů šlo vidět ze park není připraveny na závody světového formátu tak organizátoři zakouzlili a zařídili ratrak který vyšejpoval park za 10 min podle mích představ :) a mohlo se pokračovat v 10tém world SnowKite Masters. 

Počasí v horách se mění velice rychle a francouzke Alpy jsou důkazem že je to pravda. Celý týden bylo hodně mraku mlhy i sněžení kvůli kterému jsme museli odvolalt několik dnu, ale na poslední den se oběvila prognóza na prašan slunce a vítr. Dopolední hity jsme ještě museli odjet v mlze , ale na finále se ukázalo proč ma toto místo 300 dnu v roce slunce. Během několika sekund se spot zahaleny v mlze stal rájem pro freeride všude kolem všichni kiteři řvali radostí jaký to byl nádherný pocit jet v tom nerozježděném prašanu nahoru RiDe UP a hned dolu a zase nahoru jako na svém privátním vleku který vás vyveze kam jen si vzpomenete. 

Jsem moc rad ze jsem už podruhé obhájil titul World freestyle SnowKite master. Moc  děkuji mojí rodině a sponzorům za podporu na cestě za mojím úspěchem 

RiDe hadr or GO home Murphy punk

Mystic, Ozone, Future, Jovitravel, Snowboard Zezula, GOpro, Acai, Pitcha, Project uszmiech, 

 

Vložil: admin1, 26.01.2014

stepan(ST) (profil)
29.01.2014, 19:17:15

Skvele!

Odpovědět
kekert
29.01.2014, 11:39:51

velka gratulace pane, smekam!

Odpovědět
jeseter
27.01.2014, 22:44:43

Paráda Murphy,skěle.Moc ti to přeju.Co zbytek výpravy?Dejte vědět.Ať tady doma máme u čeho slintat.Fotky a videjka do nás cpěte.

Odpovědět
Pepíno 1
27.01.2014, 18:01:40

Tož ve vzduchu je tam vidět jenom Tebe ...super

Odpovědět
Hans
27.01.2014, 09:00:09

Skvěle Murphy ! Gratulace a velkej rešpekt !

Odpovědět
Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz