• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

Snowkiting v Alpach na Velikonoce - by Stejnaci

Vložil: stejnaci.cz, 30.03.2016

Filip
04.04.2016, 14:44:14

Kluci paradni vylet :) a zdravim Peto do Norska. Jinak vcera o pulnoci jsme dorazili z Norska domu. Uzij si to tam a pozdravuj partu Upwind.  

Odpovědět
stejnaci.eu (profil)
11.04.2016, 21:46:19

my uz zpet. Norsko super. Nekonecny everyday snowkiting. 

Tentokrat foukalo malo tak jsme ladili draky na rekordnim minimu.

Otestovano Frenzy a Summit leti ve 2,4m/s  na mokrem snehu. Honza mel porad merak nad hlavou a hlasil vitr. Bylo total bezvetri jakmile to slo na 2.2 tak uz to letelo a ve 2.4 uz se dalo jet. 
Byi jsme 10km od silnice a na skialp to bylo 3h chuze. Takze jsme lovili kazdej mikrovitr asi 6h az se nam povedlo dokitovat zpet..

 

Odpovědět
stejnaci.eu (profil)
11.04.2016, 21:47:15

tenhle svajc vylet se necekane vydaril - no jako kazdej s windyty guru. ;-)

ty alpy to je jinej level tam je to vo adrenalinu 

Odpovědět
Čikas
01.04.2016, 13:44:36

Paráda, když jsem se na to podruhé díval,  připomínal mi ten terén námi dosažený vrchol na Slovensku - Pekelník .Je to sice menší,  ale  hodně podobné. Někdy si tam udělej výlet a uvidíš sám,  že je to taková zmenšenina.

Odpovědět
stejnaci.eu (profil)
11.04.2016, 21:50:43

Pekelnik neznam ale rekl bych ze to bude stejne mozna pekelnik bude i tezssi - jak te znam tak ty jezdis sileny hardkory..

Tohle nebyl tezkej kopec ale bylo to hodne o psychice. Jel jsem po hrbetu a na zavetrne strane byla docela propast a na navetrne to bylo pekne prudky. Vitr byl dost silny a snih mokry a hrozila bazovka lavina. Takze se me na ty mega prudky svahy fakt nechtelo. I kdyz srf.ch hlasilo 2ku tak v pondeli jsem cetl ze to padalo docela hodne.

ja mel accesse a na tyhle technicky vyjezdy neni uplne idelani. Do tech hor je nejlepsi summit nebo frenzy nebo neco na tenhle zpusob. Ja musel kiteloopovat a posouvat se mezi svahem a propasti cik cak nahoru. Zatimco ostatni se stihlejsima drakama jeli nahoru direkt jen s pritazenym barem a trackovali si idealni stopu.

Odpovědět
Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz