• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

Snowkiting New Zealand

Zatímco v ČR jede léto v plném proudu, tady na Novém Zélandu nám vrcholí zima. Přestože je letošní zima nezvykle teplá, což potvrzuje i většina místních Kiwi people, podmínky pro SNK jsou stále velmi pěkné. V současné chvíli máme na horách vrstvu zmrzlého sněhu poprášnou několika centimetry nového prašanu. Převažují větrné a slunečné dny.

 

Vložil: Ferry, 21.08.2018

stejnaci.cz (profil)
12.09.2018, 09:15:51

NZ paradni jak je to tam velky ty spoty?

Odpovědět
Ferry (profil)
16.09.2018, 10:36:45

Odhaduji to tak na plochu 60 km2, kde se dá jezdit. Navštívil jsem zatím pouze jeden spot, ze kterého mám tohle video. Určitě by tady bylo více míst na kitování, ale bohužel se tam nedá jednoduše dostat. Musí mít člověk offroad a za ním na vleku nějaký sněžný dopravní prostředek. Část cesty do hor je po asfaltu, poté to přechází na nazpevněnou cestu a poté je potřeba překonat rozmezí mezi kamením a souvislou sněhovou pokrývkou, kam už žádná cesta nevede.

Za poslední týdny se hodně oteplilo, teplota se drží nad nulou i na horách a už to jen taje. Přichází jaro. Kiteboarding season klepe na dveře. :-)

Odpovědět
Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz