• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

Sicilie

Lo Stagnone

Po zřízení linky Praha – Trapani byla volba na jarní kiting celkem jednoduchá. Je to blízko, v civilizaci a za rozumné peníze. Další faktor byl mělká voda pro dceru a dobré zázemí. Sám jsem tam byl už před třemi roky (potom , co Ryan zrušil lety z Lipska už nedostupné) a byl jsem zvědavý, co se změnilo.

Příjemné překvapení bylo už po příletu. Když nás Honza dovezl do apartmánu a věci na kitebazi, měl Šťasta uvařenou luxusní večeři o třech chodech se džbánkem sicilského vína. Odpadlo shánění jídla v sobotu večer a mohli jsme posedět s ostatními u vínka.

Jídlo nás tak nadchlo, že se to opakovalo celý týden. Luxusní jídlo z místních surovin ve středomořském stylu každý den jiné a stejně dobré.

Na kitebazi uschované draky a prkna byly připravené pro okamžité použití. Mělká voda s teplotou ohřáté vany, slunce celý týden, vítr na malé draky 3 dny, na velké taky 3dny (jeden den opalování, SUP a koupání na pláži u letiště). Na půjčených kolech bylo všechno snadno dostupné. Celkový dojem hodně příznivý – komplexní služba za rozumné peníze s dostupností Rujány (6,5 hodiny od domu k domu).

 

Vložil: Jindra, 10.06.2017

Tomáš Klenovič
13.06.2017, 11:41:22

No je vidět že jste si to užili. Už s těším na víkend :-)

Odpovědět
Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz