• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

Pegas Snowkiting trip Martinské Hole 6. – 10.3.2019

Kamarádi z Pegasu nás zvou na Kitový trip na Martinské hole. Kdo tam nebyl, měl by vyrazit, je to krásné místo, iniciační spot do vysokohorského snowkitingu. Je to již několikátý ročník, takže kluci znají spot jako své boty. Kapacita výletu je omezená, místa si rezervujte co nejdříve!

Martinské Hole je výborný slovenský snowkiting spot, který můžeme našim východním kolegům jen závidět – větrná planina o délce kolem 1 km ve výšce 1.450 m je ideálním místem pro snowkiting. Stejně jako minulou zimu, i na tu nadcházející jsme pro vás připravili výlet na tuto skvělou lokalitu. Ubytování je zajištěno v místním lyžařském středisku, takže kromě kitování jsou k dispozici vleky a sjezdovky, hřebenové terény na skialpy nebo běžky s úžasnými výhledy a v údolí také termální koupele.

Termín

  1. – 10. března.

Přihlášení

Přihlášení nejlepe rovnou u našeho šéf instruktora Honzy Šebesty na tel. 608 224 475 nebo na e-mail honza@pegas2000.cz. Honza vám zodpoví všechny dotazy a domluvíte se s ním na všem potřebném.

Organizace

Odjezd z Prahy ve středu 6. večer, příjezd v do 24 hod na chalupu. Hodiny nutno dodržet, protože cesta nahoru je střídavě jednosměrná, od 6 do 12 hod se jezdí nahoru, od 12 do 18 hod. dolů, pak zas nahoru a po půlnoci jen dolů. Pro výjezd nahoru jsou nutné řetězy nebo 4kolka, jinak vás nepustí! Odjezd zpět bude v neděli v odpoledních hodinách.

Ubytování

Máme pronajatou celou chalupu v místním lyžařském středisku u nástupních stanic lanovek v nadmořské výšce cca 1250m. Od kite spotu je vzdálena cca 2 km (na hřeben se dá vyjet vlekem, pak cca 1 km pěšky).

Program

Snowkiting, snowkiting a snowkiting, večer rozbor dne, termály, halušky, snowkiting, místní sjezdovky, hřebenové výlety, snowkiting…

Pro zájemce o zimní táboření bude možnost přespání přímo na spotu (ve stanu, případně v iglů, pokud se podaří postavit).

Ceny

termín                      trip                              trip s půjčovnou                      kurz                          doprava        
6.-10.3. 4900 6900 8900 800

V ceně je obsaženo:

Snowkite trip – ubytování, jídlo, organizace a dohled na spotu.

Snowkite trip včetně půjčovny – ubytování, jídlo, zapůjčení kompletního kitového vybavení, organizace a dohled na spotu.

Snowkiting kurz – výuka, ubytování, jídlo, zapůjčení kompletního kitového vybavení, organizace a dohled na spotu.

Snowkiting kurz je určený pro úplné začátečníky, náplní odpovídá našemu intenzivnímu 2dennímu snowkiting kurzu, v druhé části předpokládáme už pouze rozsah snowkite tripu včetně půjčovny.

Jídlo – bereme osvědčené kuchaře Panika a Áju, budou pro vás připravovat snídaně a večeře + zajistíme suroviny na jídlo s sebou na spot. V chalupě není myčka ani pomocná síla do kuchyně, uvítáme proto vaší pomoc s nádobím a úklidem.

V ceně není obsaženo:

Ubytování je bez povlečení, je potřeba aby si každý přivezl vlastní!

Vybavení

Předpokládá se vlastní kompletní lyžařské / snowboardové vybavení (v případě nepříznivého počasí múžete využít místní skiareál). Doporučené je vybavení skialpové (snazší doprava na spot, možnost vyrazit na výlety a místní feeridové terény), sněžnice, čelovky. Pokud se účastníte kurzu, kitové vybavení vám zajistíme. Pokud přijedete na trip, vybavení, tedy draka, trapéz, helmu, atd. si vemte vlastní.

Doprava

V případě, že budeme mít volnou kapacitu, rádi Vás vezmeme,  cena za dopravu tam i zpět je 800,- Kč. Pokud pojedete individuálně, na poslední část výjezdu do skiareálu jsou nutné řetězy (pokud nemáte 4-kolku) – dole kontrolují, bez řetězů vás nepustěj!  Na této cestě funguje kyvadlový provoz, nahoru se jezdí od 06.00 do 12.00 a od 19.00 do 24.00, podle toho si naplánujte odjezd z Prahy (případně odjinud).

Také je možnost nechat si od nás odvézt pouze vybavení a jet vlakem do Žiliny (jezdí RegioJet i ČD).

Více o tripu: http://kitekurzypegas.cz/461-snowkiting-kurz-trip-martinske-hole-slovensko-6-10-3-2022

Uvidíme se na spotu.

Aloha Přemek

Zdroj článku: https://www.mysticstore.cz/blog/pegas-snowkiting-kurz-trip-martinske-hole-6-10-3/

 

Vložil: Premik, 28.02.2019


Žádné komentáře.

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz