• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

OZONE REO 2012 - ULTIMATE FREERIDE

Propadli jste kouzlu freeridu, baví vás carving, jezdíte na vlnové spoty a surfování ve vlnách se pro Vás stalo tím hlavním? Pokud jste si odpověděli ano, pak REO nemůže chybět ve Vašem hledáčku.

Ozone REO lze z hlediska vlastností zařadit někde mezi modely C4 a Catalyst avšak s přívlastkem slov FREERIDE a WAVE. Zahraniční kitefóra, kite test centra magazínů jako KiteWorld jednoznačně potvrzují skutečnost že, REO definuje nový směr v oblasti vlnového ježdění (waveriding) a freeridu. Nejvíce Vás u draka REO překvapí jeho lehkost a hladkost pohybu, jež vytváří pro jezdce dokonalý pocit propojení s drakem. REO reaguje v jakékoliv poloze a to i při odtažení baru. REO je přesně v poloze v jaké má být a reaguje hned a zcela přesně. Průběh přenosu výkonu na jezdce je zcela plynulý a umožňuje 100% kontrolu a maximální prožitek z jízdy. Jeho zásadní vlastností je super snadný a rychlí start z vody v situacích kdy to nejvíce potřebujete. Kdo hledá vlastnosti jako POP, super hangtime je na špatné adrese. REO si nehraje na žádné kompromisy a dodává přesně to pro co bylo navrženo! 

Kari Schibevaag, 1st PKRA World Master, waves, 2011 - více o KARI najdete ZDE

 

 

více o OZONE REO najdete ZDE

jak se osvědčilo OZONE REO v TESTU najdete ZDE

 

 

Vložil: admin1, 15.03.2012


Žádné komentáře.

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz