• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

Nové vybavení od Mystic v All-boards shopu!!!

Taky jste zjistili, že vám je neopren malý, popraskal nebo vám ho prokousaly myšky? Potřebujete prostě změnu?  Pro větrem či vodou postižené nadšence jsme připravili párádní vybavení od nizozemské firmy Mystic!!!

Pro rok 2011 nachystal Mystic spoustu neoprenů, trapézů a dalších věciček pro vodní sporty, které jsou skvěle technicky a designově vyladěné.

Vybavení testují a také i navrhují ti nejlepší jezdci ze světa kiteboardingu, windsurfingu či wakeboardingu (dyby ste se nechytali tak třeba Ruben Len10, Bruna Kajiya, či Youri Zoon)!!!

Tak neváhejte vyrazit k nám do krámku v Písku a omrkněte nové kompletní modelové řady od Mysticu keré se po e-shopu prostě kupovat NEDAJ!!! Šecko je třeba vyzkoušet, omakat, oblíknout a pořádně otestovat! Ostatně i my testujeme tohle vybavko sami na sobě a neváháme ho doporučit!!!

Vložil: susanAll-Boards.cz, 29.03.2011

Radek
27.09.2017, 11:26:52

Vypadá to, že odkazy na sortiment značky Mystic už nefungují. Pro zájemce nové modely od Mystic zkuste: neopreny a trapézy na stránkce mysticstore.cz

Odpovědět

Nový komentář:

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz