• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

Neusiedler

Na sobotu jsou hlášeny tropické „vedra“...tak kam jinam jet než na kajta :D.. V Pá večer koukneme na Windguru a je rozhodnuto... ve složení jihočeské bandy Honzy, Tondy, Milana, Mati a Kubajze se chystáme směr Rakousko. Hned na startu nás čeká menší zdržení, kdy Tonda po prokalený noci zaspal a nešlo se mu dozvonit a ani dovolat... Naštěstí ale s menším zpožděním doráží na místo odjezdu. Na místě nás čekalo krásné slunné počasí, kde po vyzkoušení teploty vody „hupsneme“ do kraťasů a lykry a jdeme jezdit. Vítr byl pěkně stálý, tak jsme na vodě zůstali do pozdních hodin a balili kajty při západu slunce..Neusiedler opět nesklamal a odměnil nás parádním pojezdem..

zde pár fotek:

 
takto vysoko skočíím :)
 
s-bend
 
vlnovka a RTB
 
HP
 
grabík
 
 
konečně po roce odjeté HP :)
 
kiteloop
 
blind
 
one foot
 
 
kite
foto MaŤa
 
Vložil: Kubajz, 18.06.2012

stepan (profil)
19.06.2012, 12:58:53

supr!! ty polarizovane fotky jezera jsou dost dobry, jak na jine planete :). Jinak dobra volba, na severu nefoukalo vubec nic.

Odpovědět
Kubajz
19.06.2012, 14:42:20

Koukam Štěpáne že se vyznáš...polarizovné fotky jsme tu zkoušely poprvé :))...jnak Neusiedler byl parádní.. vítr krásně stálej a teplej jak z termiky u moře..

Odpovědět
Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz