• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

Moldava Challenge race 23.2.2019

Moldava Challenge  2019.02.23
trasa zavodu
 
Ja taky nemam rad zavody motat se s kiterama na placku a jezdit v kruhu jako krecek ;-). Zavodnici me omluvi. Treba to jednou zmenim. Kitetracker challenges existuji uz par let ve svajcu skoro na kazdem spotu. Cilem je projet na cas  obtiznejsi misto kam se da dojet s trochou skillu. Lukash Vogeltanz navrhnul v cechach v tomto stylu nekolik tras a jedna je na nasi oblibene Moldave. 
Vyhoda je ze se da jet kdykoliv a kdyz vyjdou super podminky tak i vyhrat ;-). 
 
 
 
Vlastne jsme sem nejeli zavodit, ale zajezdit si. Jen kdyz FB Lukas Maly a Peta Rychnovsky psali ze jedou tak jsme z legrace navrhli ze bychom to mohli zkusit. 
 

Prijezd na spot dopoledne, pocasi paradni , vitr tak 7ms , slunko, ale snih zmrzly a pekne to chrastilo pod nohama. Nejprve pruzkum terenu. Moldava je obrovska a podle me jeden z nejvetsich SNK spotu v cechach. Dnes bylo na place odhadem 20 lidi, ale po pul dni jezdeni jezdim porad sam a vidim jen kity na obzoru a kdyz dojedu na obzor tak zase na dalsim obzoru. Takze jsem se rozhodl projet Challenge. Bohuzel jsem si waypointy uplne presne nezapamatoval a nedojel spravne start/cil o par set metru, proto se muj cas nepocita. Jediny kdo poctive projel challenge ve fantastickem case byl Lukas Maly, ktery nastavil rekord trate na Snowboardu, a to tezko prekonavat (nebo ne?). Ja mel odhadem 40minut a Lukas kolem 20. 
 
Krome challenge probehla session v soustave rokli pres ktere se projizdi a vitr tu vyrobil fantasticky prirodni snowpark, takovej fast food pro snowkitera ktereho se neda prejist, pokud se nepadne do potoka nebo nezavesi kit na strom. Jo jo je tu hodne stromu a potoky presne tam kam se pada. 
 
Zavod ktery se da zajet kdykoliv a osamote. Soucasti serie zavodu http://www.kitetracker.com/gps/challenge
Princip spociva jen v zalogovani trasy na GPS a upload na kitetracker. 
A jsou tam i price money. 
 
<iframe width="560" height="315" src="https://www.windy.com/annotation/5c80239ec4b7fc0014d865d5?2019-03-08-15,50.712,13.645,15" frameborder="0"; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
 
Vložil: stejnaci.cz, 08.03.2019


Žádné komentáře.

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz