• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

Letiště Kámen - kitelongboarding session - leden 014

Sníh nikde, ale to nám nevadí, jelikož jsme kluci a holky šikovný, umíme se zabavit i jiným způsobem powerkitingu. Minulý týden jsme se dohodli s kamarády z Brna, že se sejdeme v neděli na letišti Kámen a dáme kitelongboard session. Počasí mělo být slušný, větru dostatek. Vítr tedy z trochu mizerného směru, ale i tak pojezd zajištěn. Ráno vyjíždíme do zamračeného dne s poryvovým větrem.

 Hrad Kámen

Na letiště do obce Kámen to máme co by dup, cca 50 km. V Kameni se scházíme s partou z Brna a jedeme na letiště. Zima teda festovní, ale neva. Vybíráme místo na letišti, kde runway protíná silnice, která je přesně směrem kolmo k větru. Po chvilce projíždíme silnici, nestoupáváme, odpadáme po větru, užíváme jízdy. Letiště je obrovský, místa dost. K blížícímu se poledni se vyčasilo na totální azůrko, vítr zestabilněl. Odhazujeme přebytečné oblečení, jelikož slunce dává jak z jara. Zkoušíme různé trýčky, slajdy a různé jiné opičky. Stavíme kuželky a jezdíme slalom při odpadávání po větru. Nálada je skvělá, jen si tak jezdíme a tlemíme se jeden na druhého. Jsou s námi i naše děvčata začátečnice, která ale během chvilky zvládají jezdit a dělají nám tím velkou radost, jelikož jsou šikovná a mi zřejmě dobří učitelé. Na letišti užíváme kitelongboardingu asi do třech hodin. Pak balíme cajky a spokojeně se loučíme a jedeme domů. Skvělej den! Všechno se povedlo jak mělo. Počasí a vítr luxusní. Já osobně najel podle GPS skoro 25 km! Po dlouhý době jsme si mohli zase zajezdit spolu se starejma kajtovejma pákama. Inu však už takhle spolu kajtujeme pár let..myslím tak deset minimálně. Naše krásné začátečnice musím taky pochválit, jde jim to super a je vidět, že je to baví. Takže díky všem, co dorazili a zase někdy brzo nashledanou!

 Silnice kolmo k větru, jedu na výlet.
 Franta ve slajdu.
 Kuželky na runwayi.
 Zelda dancing a cross step.
 Evka si jede. Holky to baví.
 Franta ve slajdíčku...
 Speed a v pozadí vesnička Kámen.
 Díky všem, bylo to moc fajn!!!

 

Další fotky z této akce najdete ZDE.

Vybavení pro kitelongboarding můžete pořídit ZDE.

Vložil: Zelda - Boneshaker, 13.01.2014

kekert
13.01.2014, 13:21:07

to je moc peknej letni report:) koukam kdyz se de tomu stesticku trochu naproti, tak se nakonec zadarit musi!

Odpovědět
Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz