• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

Lefkas 2012 Video

Letos se na Lefkádě sešla jak každý rok pěkná partička lidí. Věnovali jsme pární dní natáčení videa a po sestřihání vzniklo toto 7dmi a půl minutové videjko..

Enjoy a THX všem za pěkný KIteTrip.

LEFKAS 2012 from deadLAMAZZ on Vimeo.

zde ještě ve FullHD

LEFKAS 2012 fullHD from deadLAMAZZ on Vimeo.

Vložil: Kubajz, 02.08.2012

stejnaci.eu (profil)
07.08.2012, 14:53:49

super videjko. Krasny triky odhaknuty - pekne cisty odjety supr.

Chtel jsem se zeptat jak se ti skace unhoon na Edge je to rozdil C4 a Edge?

Odpovědět
Kubajz
08.08.2012, 19:47:50

Já jezdím na 15ctce kterou mam do low-windu a nemůžu si ji vynachválit… Edge je spíše drak na speed, freeride a vysoký polety. Ale dá se na něm skákat i pěkně unhook.. Pěkně se mi s ním jezdí waketriky. drak pěkně stále táhne a kope do pěkných výšek. Oproti C4 to jsou skoky o něco pomalejší..nemají takový pop..ale zase jsou vyšší..a menší pop je pak lepší na ustání…měkčí dopady.. Samozřejmě všechno je myšleno ve slabým větru.. kdy se na ostatních kajtech skákat nedá.. a ty máš dost poweru a můžeš na něm skákat skoro všechny triky.. jakmile přifoukne tak drak tě začne hodně dlouho držet ve vzduchu (má parádní hangtime).. což je dobré na zahákly skoky...ale ne na unhook..pak je lepší na unhook jit na C4ku..

Odpovědět
Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz