• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

Kitelement Lounge & Shop

 

Patříte k jedním z těch, kteří měli možnost vyzkoušet si kiteboarding, snowkiting nebo wakeboarding? Sporty, které vás pohltí a zjistíte, že jsou součástí vašeho životního stylu. Nemůžete být však stále někde u vody nebo na sněhu, proto jsme vytvořili místo, kde můžete být s těmito sporty neustále v kontaktu, dozvídat se novinky které se chystají, ale především setkávat se s lidmi se stejným zájmem.

Můžete také pouze přijít na kávu, posedět u vína či si dát některý z koktejlů a při té příležitosti navštívit náš shop, kde najdete veškeré vybavení pro kiteboarding,  wakeboarding a snowkiting, který s blížící se zimou pomalu klepe na dveře. Přijďte si vybrat z široké nabídky kitů a doplňků značky Ozone a trapézů Mystic. 

                               

Těm, kteří si neužili dostatek vody v létě a chystají se ještě za teplem, rádi pomůžeme při výběru špičkových kiteboardů značky Underground.

Wakeboardisté u nás můžou vyzkoušet wakeboardy, vázání, oblečení a doplňky značky Liquid Force. Dále na Vás zde čekají produkty od Royal Kiteboarding, široká nabídka helem Gath, brýle a helmy švédského výrobce Poc, oblečení od Platzangst nebo nabídka kulichů a čepic Kask…

 

Najdete nás v Kamenické 11, na Praze 7 každý den od 10.00 do 22.00.

Veškeré informace naleznete na www.kitelement.cz nebo na facebooku Kitelement Lounge & Shop, kde naleznete plánované akce a párty, které u nás pravidelně pořádáme!

Vložil: Kitelement, 18.11.2010


Žádné komentáře.

Nový komentář:

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz