• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

Kite weekend

Zima se nám pomalu blíží a první mrazíky už klepou na dveře.  Při té příležitosti zveme všechny příznivce powerkitingu na testovací víkend, kde si budete moci vyzkoušet novinky komorových draků značky Ozone pro rok 2011. Modely freestylových draků jako je Frenzy, freeridového Access, začátečnické draky Flow, cvičné draky IMP, trapézy Mystic a mountainboardy MBS. Celá akce proběhne na spotu Směťák – dostanete se tam ze silnice, která vede mezi Uhříněvsí a Pitkovicemi odbočíte do ulice Vyderská a po 400 metrech odbočíte na hliněnou cestu a jste pod Smeťákem (více na http://www.smetak.banda.cz ).  Najdete nás zde  jak v sobotu, tak v neděli od 11 do 17 hodin.

 

Po sobotním dni Vás zveme na Elektro-Indie night do Kitelement Lounge & Shop v Kamenické 11, kde se nám o hudební scénu postará DJ Di-sketa a budete mít možnost zhlédnout nejnovější kiteboardingová videa, fotky z dne a prohlédnout kiteboardingové produkty a doplňky.

 

 

 

 

 

Vložil: Marek- Kitelement, 03.11.2010


Žádné komentáře.

Nový komentář:

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz