• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

Fuerteventura summer trip

V červnu 2016 jsme se narychlo hecnuli, koupili akční letenky z Lipska a vyrazili. Ubytko levný přes airbnb, auto doporučuju od Cicar Opel Combo. Není drahý a vejde se tam mrak krámů.

Vítr bušil celou dobu na 9 a míň kity. takže to parádně vyšlo. Nicméně z Fuerteventury úplně nadšený nejsem. Dole na sotaventu totál poryvy a laguna nám nevyšla s napouštěním zrovna nejlíp. Jezdili jsme tam asi 3 dny. Takže většinu času offshore nebo výlet na Flag beach do Corraleja. Tam pro změnu divný vlny, které šly ze 2 směrů a divně se protínaly na spotu. Zajímavým pláckem byl spot severně od El Cotillo, kde je malej bazenék bohužel s odlivem nejezditelný a zátoka. V té zatoce celkem flat, ale zase když se něco posere, tak člověk/kite skončí na ostrých šutrech. 

Tak třeba zas někdy, ale asi radši v zimě na větší vlny.

Spoty a celý výlet je videu zde: 

 

Vložil: radakovicrad, 19.01.2017

pepikorliklocal
24.01.2017, 19:26:26

dobry no dobry mas jeste neco cim bys prudil,jestli pak te pred mistralem v řečišti taky sejmul jejich skinhed na skutru

Odpovědět
Ywosh
20.01.2017, 08:50:55

Radaku supr edit. Ten zrychlenej "Zoom-Out" (= odlet kvadrou od okna ) je totalne profi teda !!! Hezkej vyletik v minus 20citkách  :-)

Odpovědět
Radak
20.01.2017, 19:58:09

Dik Ywoshi, zavidim vam ty vase letosni zimni pojezdy. mam vyhozene rameno, tak snowkite nic moc pro me. tak drepim za PC. uzivejte.

Odpovědět

Odpověď na komentář:

Radak
20.01.2017, 19:58:09

Dik Ywoshi, zavidim vam ty vase letosni zimni pojezdy. mam vyhozene rameno, tak snowkite nic moc pro me. tak drepim za PC. uzivejte.

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz